Statcounter

torstai 27. kesäkuuta 2013

Älkää UM:ssa lukeko virka-aikana blogiani, vaan antakaa työtä minulle!

Suomen ministeriöiden joutilas virkakunta on palannut virkapaikalle juhannuksen jälkeen. Suomen ulkoasiainministeriön henkilö surffaili blogiini tänään kaksi kertaa (10:15 ja 15:47) ja valtiovarainministeriön henkilö kolme kertaa (9:57, 10:54, 14:25). Googlen hakusana oli "Juha Molari".

Hakusana osoittaa, että Valtiovarainministeriössä ja Ulkoasiainministeriössä on ainakin joku ihminen, joka on ajatellut minua. Kiitos lämpimistä ajatuksistanne!

Vaikka työttömyyden ja köyhyyden voimassa kirjoitan satunnaisesti happamasti, niin en ole mikään hapan tyyppi, vaan ihan energinen mies, jonka toimintakykyä köyhyys rajoittaa nyt rajusti. Ettekö te voisi ministeriössä tarjota minulle töitä? Niin meillä olisi face-to-face -kontakti, sillä nyt te olette jo pari vuotta jopa useampia kertoja päivässä kuluttaneet resurssejamme mitättömän blogini vähäisiin, suhteellisen keveällä kädellä tehtyihin huomautuksiin? Minä osaan paljon enemmän, paljon perusteellisemmin, paljon laadukkaammin, kuten menestyksellisesti suoritetut kolmen eri alan korkeakouluopinnot osoittavat muun ohessa. Älkää surffailko virka-aikana blogissani, vaan antakaa minulle esimerkiksi määräaikainen työsuhde Euraasian Unioniin liittyvien seikkojen analysoinnissa!

(tämä ei ollut huumoria)


. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juha.molari-ÄT-mail.ru (-at-= @)

 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html