Statcounter

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Putinin kirjeenvaihtaja

Saxofoniin puhaltava Harri Rautiainen on eilen Uusi Suomi -blogissaan korottanut minut pitkäaikaistyöttömän "Putinin kirjeenvaihtajaksi". Otan vastaan kunnioittaen onnitteluja! Itse en ollut tietoinen nimityksestä. Ottaisin myös tiedon uudesta ansiotasostani.

Saxofoniin puhaltava Rautiainen  liittää uuden nimityksen Hautala-skandaaliin. Itse olen kuitenkin täysinn ulkopuolinen kyseiseen skandaaliin, aivan niinkuin kuka tahansa suomalainen, joka seuraa iltapäivälehdistöä. Heidi Hautalaa tuskin tunnistaisin, jos hän nyt työttömänä jonottaisi minun edelläni Myllypuron leipäjonossa.


Hautalan kaverit julkaisivat sen edellisen ovi- ja huvilaremontin yhteydessä niinkuin kuin taas eilen Hautalan muunnellun todellisuuden paljastumisen jälkeen syytöksiään minua vastaan venäjänkielellä Kavkaz-Center -sivustolla. Syytöksissä minut liitetään jotenkin FSB:n toimintaan. Jälleen palatessa fantasioista reaalisuuteen minun täytyy tunnustaa, että en tunne ainoatakaan tuon organisaation tai toimialan ihmistä. Luultavasti nuo Hautalan kaverit ovat huolissaan, kun heidän asemansa vaikuttaa kovasti heikommalta nyt kuin aiemmin. Minuun nuo asiat ja muutokset eivät mitenkään liity: jatkan hiljaista näkymätöntä elämääni pienissä vaatimattomissa oloissani. Mikään ei ole muuttunut minun kannalta.