Statcounter

lauantai 23. tammikuuta 2010

Татьяна Масс, Финская «инквизиция» («РУССКАЯ МЫСЛЬ»)

Татьяна Масс, Финская «инквизиция» («РУССКАЯ МЫСЛЬ» 21 Января 2010 12:36:16)7 kommenttia:

 1. Jaha. Olipas taas totuudenmukaista tekstiä. Back varmasti voisi vetää sinut oiekuteen noistakin väitteistä. Eikö olisi järkevämpää miettiä, mitä sanoo, jottei joutuisi myöhemmin selittelemään niin kovasti?

  VastaaPoista
 2. Raiskaajavaltio-Venäjän kyltymättömät kourat hamuavat Suomi-neidon häpyä pastori Molari hansikkaanaan.

  VastaaPoista
 3. Oliko tuossa ihan varmasti kaikki???

  VastaaPoista
 4. Tatjanan kuvaus oli erittäin hyvä ja kohdistui tärkeisiin asioihin. Hän ei toki kirjoittanut kaikista sisäpiirissä tapahtuneista painostuksista, ei kirjoittanut myöskään niistä enemmän tai vähemmän värikkäistä blogikommentoista joita saan tännekin yhä uudestaan, ei kirjoittanut tietenkään seikkaperäistä analyysiä The Soviet Story -elokuvan pahatapaisesta vihaa provosoivasta retoriikasta, ei kirjoittanut niistä kommenteista joita elokuvaa organisoiva taho on kirjoittanut Halosta, Vanhasta ja Lipposta vastaan jne. Mutta kaiken kaikkiaan se on erittäin hyvä. Vastasin toimittajan esittämiin kysymyksiin varsin monipuolisesti.

  Eikö olekin hyvä tuo analyysini, että NL:n sortumisen jälkeen on suomalaisen huippupolitiikan ylätason alla alkanut näyttäytyä yhä röyhkeämpi russofobinen tendenssi?

  VastaaPoista
 5. "Halosta, Vanhasta ja Lipposta vastaan"

  SAFKA puolestaan on halunnut Halosen kansainväliseen tuomioistuimeen apartheid-rikoksista. Se on tietysti ihan eri asia.

  VastaaPoista
 6. En tiedä enkä ota kantaa, mitä Safkassa on ehkä asian suhteen esitetty, mutta on turha esittää ikään kuin ProKarelia olisi Suomen ulkopolitiikan linjalla, kun nämä kolme vaikuttajaa ovat suoranaisella tulilinjalla Veikko Saksin kirjoituksissa, jotka olen dokumentoinut kuvien kanssa kapitulille antamaani vastaukseen. On luettavissa netistä.

  VastaaPoista