Statcounter

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Mikael Storsjö toi Suomeen terroristi Doku Umarovin avainjoukkoa

Tänään kysyn uudella tavalla, miksi Kavkaz Center ja Finrosforum ovat niin pahasti vihastuneet minuun.

 Olen lukenut hyvin seikkaperäisesti esitutkinta-aineiston, joka on valmistunut Mikael Storsjön rikosasian johdosta. Minua on vihattu, koska olen sattumalta osunut kaikissa esille nostamissani asioissa niin oikeaan.


Heidi Hautalan mainetta haluttiin suojella

Heidi Hautalan (vihr.) ja Mikael Storsjön (vihr.) perustaman Finrosforumin aktivisti Oksana Chelysheva (Оксана Челышева) ehdotti 9.3.2007 sähköpostissaan Storsjölle ja PEN-klubin aktivistille Iida Simekselle (vihr.), että Finrosforum järjestäisi tsetseeniryhmän laittomasti Suomeen valheellisen esiintymiskutsun avulla. Suomen ulkoministeriö rahoittaa Finrosforumin toiminnan.

Chelysheva kirjoitti: "Olisiko mahdollista toivoa, että joku järjestäisi ulkomaankiertueen, jotta he voisivat yhdessä mennä ulos Tshetsheniasta ja kysyä turvapaikkaa toisessa maassa?” Simes innostui ja kysyi Storsjöltä, että ”järjestetäänkö mimmeille konsertti?” Seuraavana päivänä suunnitelmaa hiottiin Amnestyn johtajan Frank Johanssonin vaalibileissä Helsingissä Hämeentiellä ravintolassa.

Tämä sama Frank Johansson osti talon pihoineen Pohjan seurakuntaneuvoston jäseneltä Olavi Saariselta, joka on lehdissä sittemmin voimakkaasti lausunut valheita kirkkoherra Juha Molarin asumisesta Venäjällä!

Storsjö oivalsi 14.3.2007 (kello 13:55:05) varoittaa rahankeräyksen julkisuusongelmasta: järjestäjät eivät halunneet keskusteluihin mukaan tohtori Johan Bäckmania eikä Hautala saisi julkisesti ryvettyä asiassa.

Poliisi kuuli 23.11.2007 Hautalaa, joka esiintyi tietämättömänä hankkeesta. Vähän ajan kuluttua tiimi istui rinnatusten Finrosforumin pöydän ääressä.

Terroristijohtajien lähipiiriä Suomeen

Storsjö arveli heinäkuussa 2009 kuulusteluissa järjestäneen vuosien varrella Suomeen viitisenkymmentä henkilöä, tämän jälkeen hän on järjestänyt vielä lisää henkilöitä. Helsinki-Vantaa lentokentälle on tullut aikavälillä 1.1.2009-4.11.2009 satakunta turvapaikan hakijaa Kaukasiasta: myös näiden maahan järjestämiseen on käytetty samaa tekotapaa, mutta näiden järjestämisessä ei löydetty viitteitä Storsjön osallisuudesta. Ilmeisesti näiden järjestäjät asuvat Turkissa.

Laittoman maahantulon järjestämiseen liittyvä esitutkinta-aineisto paljastaa, että kansainvälisesti etsityn terroristijohtajan, Beslanin koulutragedian suunnittelijan Shamil Basajevin serkkupoika Abdulkhamid Mechiev (Denis Berkan) järjesti maahantuloja yhdessä Storsjön kanssa.

Basajev kasvatti nuoren Denis-pojan ja rahoitti Al-Qaidan terrori-iskuihin tukea antaneen IHH:n välityksellä Denis-miehen elämän Turkissa.Suomeen lensi Deniksen kanssa samanaikaisesti myös Islam Matsiev, joka esiintyy Finrosforumin jäsenenä nimellä ”Islam Tumsoev”. Hän oli terrorismia mainostavan Kavkaz Centerin kääntäjä, toimittaja ja sivuston ylläpitäjä jo asuessaan Turkissa IHH:n rahoituksen turvin. Nykyään hän työskentelee Storsjön toimistossa Helsingissä (Bulevardi 2).

Storsjö ja Tumsoev järjestivät mielenosoituksen Pohjan kirkolla 31.10.2010 kirkkoherra Juha Molaria vastaan. Niin seurakunnan työntekijöiden pelko kääntyi tyytymättömyydeksi kirkkoherraa vastaan.

Lisäksi Frank Johansson oli ostanut asunnon Pohjan suomalaisen seurakuntaneuvoston jäseneltä, joka sittemmin arvioi tylysti Molaria ikään kuin Molari asuisi Venäjällä.

Esitutkinta-aineisto kertoo, että myös Mikael ja Agnete Storsjö ovat Raaseporista, Mikael Fiskarista ja Agnete Tammisaaresta. Mikaelin isä oli pitkäaikainen seurakuntaneuvoston jäsen Pohjassa, jopa seurakuntaneuvoston eräiden jäsenten naapuri ja pomo. Papereiden mukaan tiimillä on ollut joitakin tapaamisia Karjaalla ja Pohjassa.

Kavkaz Centerin ex-päätoimittajan poika Suomessa

Storsjö kertoi kuulusteluissa myös Visami Tutuyevista (Tutujev), joka on Kavkaz Centerin entinen päätoimittaja, kunnes Beslanin tragedian jälkeen tuli serverijupakka. Mies asuu Bakussa ja toimii pseudo-nimellä. Storsjö tapasi hänet vuodenvaihteessa 2004-2005 Tbilissä.

Tämän terroristisivuston ex-päätoimittajan Zaur-poika asuu Suomessa perheensä kanssa. Pian keskustelujen jälkeen käy ilmi, että Zaur-poika on tuntee hyvin Storsjön ex-vaimon.

Kuulustelupöytäkirja antaa vaikutelman, että kyse olisi nimenomaisesti Kavkaz Centerin ex-päätoimittajan ”Visami Tutuevin” pojasta Zaurista, jonka isä asuu myös Bakussa.


Terroristien tukiverkosto neuvotteli Martti Ahtisaaren kanssa

Storsjön rikosjutun julkinen esitutkinta-aineisto paljastaa, että Suomeen järjestetyissä pakolaisissa on bandiittien rahoitusta järjestäneitä tahoja.

Islam Ruslanovich Mahaurin kertomuksen mukaan 50 000 dollaria saattoi olla jollekin pieni raha. Rahaa tuli Euroopasta mm. Englannista ja Ranskasta, myös Dubaista ja Turkista sekä Yhdysvalloista.

Sitä vastoin liikemies Storsjön ilmoittamat vuosiansiot olivat vain 2665 euroa, joten huomattavasti vuosiansiotaan suurempien matkakulujen järjestelyt virittivät poliisissa epäilyä. Vuoden 2008 verottajatietojen mukaan liikemies Storsjö oli jäänyt jopa ilman ansio- ja pääomatuloja!

Kuva: Vaimonsa elättämä köyhä liikemies Storsjö ansaitsee vuodessa vain 2665 euroa. Hän pystyy silti huomattavaan hyväntekeväisyyteen pakolaisten lennättämiseksi Suomeen.

Esitutkinta-aineistosta käy ilmi, että Venäjällä kielletty organisaatio Venäjä-Tshetshenia -seura («Общество российско-чеченской дружбы», Venäjä-Tšetšenia ystävyysseura) siirrettiin ja perustettiin Suomeen Storsjön avulla.

  Olen jo aiemmin kirjoittanut tuosta kielletystä yhteisöstä ja korostanut sen vaarallista vaikutusta Kavkaz Centerin taustalla.

Lisäksi olen muistuttanut taustalle olevista rahoitusjärjestelmistä, joihin kuuluu George Soroksen tukema Glasnost Defense Fund, Ford Foundation, MacArthur Foundation ja NED. Glasnost Defence Fund on läheisessä yhteydessä Mihail Hodorkovskiin, Platon Lebedeviin ja Toinen Venäjä-ryhmittymään kuten myös Garry Gasparoviin, joka ottaa itsekin osaa järjestön toimintaan.

Tilanne menee vielä likaisemmaksi Suomen politiikan kannalta, kun Oksana Chelysheva (Оксана Челышева; sittemmin Suomessa pakolaisstatusta tavoitteleva) Venäjä-Tshetshenia –seurasta oli Finrosforumin edustajien ja Heidi Hautalan sekä Mikael Storsjön sekä Doku Umarovin johtaman ”Ichkerian tasavallan” ”ensimmäinen varatiedotusministeri” Isa Dzhabrailovin (Иса Джабраилов; hänen nimiinsä on KC rekisteröity Ruotsissa) tapaamassa presidentti Martti Ahtasaarta Etelärannassa 5. kesäkuuta 2007. Osoite oli Crisis Management Intiatiave, Eteläranta 12, 00130 Helsinki. Paikalla oli myös Venäjälle vihamielisesti suhtautuvan mitä varakkaimman George Soroksen ja hänen instrumentinsa Open Society Institute rahoittama ja perustama Human Rights First. Venäjältä oli mukana moskovalainen Фонд защиты гласности (Glasnost Defence Foundation), joka on Moskovassa 27.9.1999 rekisteröity järjestö. Järjestö toimii myös George Soroksen rahoituksen turvin, mukana ovat rahoittajina myös mm. РОО «Открытая Россия» (Avoin Venäjä), Ronald Reaganin ja Naton perustama NED (Национальный Фонд в Поддержку Демократии, США), Фонд Форда (США) (Ford säätiö so. Xerox, Alcoa Inc., Coca-Cola Co, Rock Creek), Фонд Дж. и К. МакАртуров (США) (MacArthur Foundation), Фонд «Евразия» (Euraasia säätiö), Посольство Нидерландов в РФ (Alankomaiden suurlähetystö Venäjällä).

26.1.2005 Oleg Popov kirjoitti terävän seikkaperäisen analyysin ”Well-paid defense of their rights” näiden järjestöjen taustoista ja ideologiasta ortodoksisessa julkaisussa ”Православие”.

 Paikalla olivat myös Doku Umarovin tällöin johtaman terroristiyhteisön ”Ichkerian tasavallan” entinen varapuheenjohtaja Sayyid Hassan Abumuslimov (Саид-Хасан Абумуслимов).

Mikael Storsjö tunnustaa esitutkinta-aineistossa, että hän perusti mainitun Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuran Suomeen. Tämän kyseisen seuran ОРЧД - Venäjä-Tšetšenia ystävyysseura - Nižni Novgorodin käräjäoikeus oli jo syksyllä 2006 tuominnut syyttäjän vaatimuksen mukaan lakkautettavaksi ääriliikkeenä. Seuralla oli ollut myös talousepäselvyyksiä useiden vuosien ajalta.

 Tämä seura oli ollut jo selvitystilassa ja lopettamisuhan alla 14.11.2005, jolloin tuomioistuin kuitenkin hylkäsi vielä lopettamisvaatimukset.15.8.2005 Federaation verovirasto oli havainnut seuralla veroepäselvyyksiä ja syyllistymisen rikoslain 199 pykälän vastaiseen laajamittaiseen veronkiertoon. Lokakuussa 2006 tuli sitten lopullinen tuomio vihajärjestön Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuran lopettamiseksi. Mainitulla vihaseuralla oli myös toimisto Groznyissa. Syyttäjä oli aiemmin tammikuussa 2006 esittänyt vaatimuksen 5 vuoden vankeusrangaistuksesta järjestön toimittajalle Stanislav Dmitrievsky, koska tämä oli yllyttänyt uskonnolliseen ja etniseen vihaan julkaisemalla puolutuspuheita Aslan Mashadoville ja Ahmed Zakajeville. Tuomio tuli 3. helmikuuta 2006, mutta se oli varsin lievä kahden vuoden vankeusrangaistus.

Storsjön mukaan Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuran toimintaa tarvitaan lähinnä raha-asioiden kierrättämistä varten. Päärahoittajana toimii NED, jota ohjaa Yhdysvaltain kongressi. Siten yhdistys saa suoraan rahansa Yhdysvaltain liittovaltion budjetista.

Näin ollen voidaan sanoa, että ihmisoikeuksien varjolla Yhdysvallat tukee terrorismia Venäjää vastaan NED-rahoituskanavan ja Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuran välityksillä.

Kuva: NED, Kavkaz Center ja Storsjö

Doku Umarovin puolustusministerin veli, Umarovin rahoitusjärjestelyjen hoitaja Suomessa

Ruslan Amagov saapui Storsjön tuomana Suomeen. Ruslan oli kärsinyt 1,5 vuoden rangaistuksen, koska hän oli syytteen mukaan ollut terroristien kanssa. Hän itsekin myöntää osallistuneen kahdeksan miehen venäläisvihamieliseen aseelliseen soluun Grosnyissä. Mies pakeni 23.12.2007 Grosnyistä Moskovaan, josta Turkkiin. Hänen setä ja isän sisko asuivat jo entuudestaan Suomessa. Ruslan kertoo tunteneensa Musa Itajevin, joka oli murhattu Turkissa.

Musa Itajev oli ollut Doku Umarovin ”virallinen” edustaja Turkisssa. Suomeen saapunut Islam Mahauri kertoo esitutkinnassa merkittävästä tehtävästään bandiittien rahoitustoiminnan järjestäjänä. Rahaa tuli ympäri Eurooppaa, Yhdysvalloista, Dubaista ja Turkista taisteluihin Venäjää vastaan.

Islam Mahauri kertoo yhä edelleen veljiensä taistelevan bandiittien joukossa Tšetšenian ”itsenäisyyden” puolesta. Yksi hänen vanhemmista veljistä oli jopa vuonna 2007 ns. Tšetšenian (CRI) puolustusministeri, jolloin Doku Umarov oli tuon järjestelmän ”presidentti” ja muutti uudeksi nimeksi terroristijärjestölle ”Kaukasian emiirikunnan”.

CRI:n ex-puolustusministeri Magomed Hambiev (Магомед Ильманович Хамбиев ) oli keskusteluissa Ramzan Kadyrovin kanssa, kun Kadyrov kertoi vuoden 2007 yleisestä armahduksesta, mikäli henkilö ei ollut syyllistynyt vakaviin rikoksiin ja nämä ihmiset ymmärsivät terrorismin aatteen ja wahhabilaisuuden valheellisuuden.

Tämä Hambiev sanoutui nimenomaisesti irti siviilien tappamisesta eikä voinut toimia puolustusministerinä. Hän laski aseensa ja antautui maaliskuussa 2004. Hän sai kuitenkin armahduksen: ”En voinut kuulu rosvojen ja murhaajien jengiin” (оставаться среди банды убийц и грабителей я уже не мог).

 Juuri tämä mies on kertonut tarkasti Boris Berezovskin ja Movladi Udugovin toimista Kavkaz Centerin luomisessa, kuten kerron 19. helmikuuta 2011 historian tarkemmin.

 Nyt kuitenkin Islam Mahauri tukee veljensä toimia Doku Umarovin ”puolustusministerinä”, kun Magomed Hambiev ja monet muut ovat jättäneet siviili-ihmisiin iskuja suorittaneiden rosvojen ja murhaajien jengin.

Kyseessä on siis laittoman aseellisen ryhmittymän tärkeä johtaja, jonka toiminnan hyväksi Mikael Storsjön laittomasti Suomeen tuotu henkilö on hoitanut Euroopassa rahoitusta. Myös Islam Mahaurin elämän kustansi Turkissa Basajevin perustama Al-Qaidan rahoitusorganisaatio IHH.

Islam Mahaurin veljen toimiessa puolustusministerinä, Doku Umarov ”presidenttinä”, bandiittien koillisryhmittymää johti Tagir Bataev, luoteisryhmää Abdubakar Elmuradov ja kaakkoisrintamaa Suleiman Imurzaev, pääideologina Movladi Udugov – Kavkaz Centerin perustaja. Mikään YK:n jäsenmaa ei ole tunnustanut kyseistä ryhmäkuntaa valtioksi.

Miksi pienen kylän kirkkoherran potkut olivat Venäjän television uutisissa?

Kirkkoherra Juha Molari on kertonut tästä kaikesta edellä kuvatusta järjestelmästä julkisesti ja suorasanaisesti jo parin vuoden ajan. Tämä on ollut muka pakolaisia syyllistävää perusteettomasti.

Toisaalla Espoon tuomiokapitulin tutkinta-asiamies Jorma Back ilmoitti, ettei hän ole lukenut lainkaan Molarin vastinetta. Tuomiokapituli päätti pidättää kirkkoherran pappisvirantoimituksesta ja palkkaoikeudesta välittömästi, ilman asiaa koskevaa tutkintaa. Lehdistötiedotteen mukaan Molari on käyttänyt loukkaavaa ja sopimatonta kieltä: Kuitenkin sen minkä pappi on sanonut aiemmin siviilissä ja blogissaan, on ollut nyt esitutkinta-aineiston tietojen valossa niin kuin "kirkossa kuulutettu".

Kapitulin pöytäkirjan mukaan Kavkaz Center on "laillinen organisaatio" , jonka ankaraan arviointiin papilla ei ole täten oikeutta. Arvostelu aiheuttaisi ”uhkan” järjestelmään osallistuville ihmisille, kun nämä matkustavat Venäjällä.

Venäjän valtiollinen televisio kertoi pappisvirasta erottamisesta pääuutislähetyksessä kokonaiset 8 minuuttia, koska Venäjällä koettiin loukkaantuneisuutta Kavkaz Centerin saaman oikeudellisen ja propagandistisen tuen tähden Suomessa.

YK:n turvallisuusneuvoston antama pakotevaatimus on nyt koetuksella Suomessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti