Statcounter

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Älkää lähettäkö minulle ”anonyymejä” sähköpostiviestejä!

Älkää suotta pelleilkö ja yrittäkö lähettää ”anonyymejä” sähköpostiviestejä, koska olen sanonut keskustelevan vain oikeiden nimien kanssa. Sitä paitsi te vaivaatte vain itseänne turhaan, kun lähetätte näitä salaisia sähköpostiviestejä, koska niiden lähettäjän selvittämiseen menee aikaa alle 10 minuuttia. Kerron esimerkin: sain aamulla kohtuullisen asiallisen sähköpostiviestin, jolla oli salanimi ”erhteth eteht5”, sähköpostiosoite oli ikään kuin anonyymi: roskamatti@hotmail.com. Parin sekunnin tarkkailu paljasti, että tämä kirjoittaja on Virosta Tallinnasta eräs intoilija, hänen ip-osoitteensa on: 88.196.81.50 tai 88.196.81.50.

Mitä muuta hänestä paljastuu jo ilman mitään suurta vaivaa? Esimerkiksi tässä oleva kuva kertoo siitä intensiivisyydestä, jolla juuri tämä henkilö keskittyy asioideni seuraamisen blogistani. Toki minun on kovin helppo tunnistaa hänet näiden ja muiden tietojen valossa.

Olkaa siis reiluja ja käyttäkää omaa nimeä! Tuollainen puskien takaa huutelu tekee teidät naurettaviksi, koska kuitenkin teidät on helppo löytää hataran puskan takaa. Sikäli kerron vain yleisenä vihjeenä, jotta muut henkilöt eivät esimerkiksi erehtyisi vastaavaan menettelyyn vakavampien ilmauksien kanssa joskus toisella kertaa.

Olen kuitenkin tyytyväinen, että mainittu kirjoittaja lausui asiansa hyvin sivistyneesti ja kauniisti. Siksi rohkenen julkaista myös hänen tunnistetietonsa, koska miehellä ei ole mitään hävettävää. Vastattakoon sähköpostikirjoittajan kysymykseen, ettei tarvitse huolestua minusta. Tänään ja eilen on ollut vähän flunssa, mutta kun flunssa on ohi, niin voimat palautuvat vahvoiksi. Eivätkä nämä nykyiset kirjoitukset ole niin merkittäviä, että niistä tarvitsee enempää ottaa itseensä. Minulla on lukuisia ei-julkisia ja julkisia ystäviä, jotka myös tuovat iloa elämääni. Valtaosa ystävistäni tahtoo pysyä kulissien takana.
- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)