Statcounter

perjantai 24. syyskuuta 2010

Kavkaz Center-piru vääntelehtii lopun edelläKun Abdullah Tammen kanssa karkotimme Helsingin Tuomiokirkon portailla Kavkaz Centerin pirua, eräät suomenruotsalaiset toimittajat ihmettelivät, pitäisikö pirun karkotuksessa olla vääntelyä ja vapinaa. He olivat katsoneet aihetta koskevia elokuvia. En osannut tietää, että tätä vääntelyä ja vapinaa on ollut todella havaittavissa terroristijärjestön rahoitus-, rekrytointi- ja viestintäkanavan toiminnassa. Kavkaz Centerin piru elää viimeisiä kouristuksiaan loppunsa edellä.

Taas tänään satanistinen Kavkaz Center vääntelehti kivuissaan, joita suomalainen toimituskunta ja itse pahojen henkien leegion pirullinen päällikkö Doku Umarov ovat kokeneet Suomessa toimitetun eksorsismin jälkeen.

Toimittaja kirjoitti, että minun vaimoni kääntäisi tekstejä venäjästä suomeksi pahamaineisia tarkoituksiani varten. Tällä tavalla Kavkaz Center asetti myös viattoman vaimoni uhanalaiseksi, mutta toimittajalta jäi tarkistamatta käräjäoikeudesta tai väestörekisteristä tosiasiat: tieto siitä, että en ole naimisissa, asun yksin. Osaan aivan hyvin itsekin kääntää venäjästä suomeksi tai toisinpäin lyhyet tekstit.Suomalaisten toimittajien taso?

Tämän päivän aikana olen ihmetellyt suomalaisen toimittajakunnan surkeaa tasoa. Olen yleensä moittinut Hesaria, mutta tällä kertaa vaikutti siltä, että ainoastaan Helsingin Sanomien toimittaja oli paneutunut asiaan. Sitä vastoin kovin moni toimittaja ihmetteli innoissaan minun hyökkäystä sananvapautta vastaan, eivät välittäneet tarkistaa edes kirjoittamiensa väitteiden todenperäisyyttä. He eivät välittäneet myöskään pohtia, miksi minä hyökkään Kavkaz Centeriä vastaan. Samat toimittajat kysyivät uutena asiana, kuka on Doku (Dokku) Umarov. Jos tietämys on noin alhaisella tasolla, silloin en voi uskoa paljon myöskään juttujen tasosta. Seurauksena on ollut laajasti levinneet jutut siitä, miten kirkkoherran blogikirjoitukset joutuvat poliisitutkintaan. Uutisotsikossakin on jo ennakoitu tarpeettomasti asioita.

Papin erottaminen näyttäisi olevan se utopistinen namupala, jonka toimittajat osaavat maistella lehden myynnin edistämiseksi. Oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti kantelut oli epäilemättä lähetettävä poliisille, koska kantelijat moittivat minua rikoksista. Siksi on aivan oikein ja myös minun etuni mukaista, että poliisi tutkii asian, jos aloittaa tutkimukset ylipäätänsä (ks. alkuperäinen dokumentti ja kommenttini). Olenhan havainnut, että poliisit eivät ole tutkineet toistaiseksi yhtään rikosilmoitusta, jotka olen itse tehnyt. Niissä on ollut kuitenkin huomattavasti vakavammista asioista kyse. Joka tapauksessa olen kiitollinen, ettei minun tarvinnut viedä kantelijoiden syytöksiä poliisille, koska sen pyynnön hoiti tuomiokapituli viran puolesta.Erikoinen surkeus oli tämän päivän uutisoinnissa suuri häly siitä, miten kirkkoherra olisi kirjoittanut kauheasti blogissaan. Mitä kauheaa olisin muka kirjoittanut? Sitähän kukaan ei kertonut jutussa. Myöskään kukaan ei muistanut kertoa, että vastapuoleni on CIA:n ja FSB:n listoilla terroristijärjestöksi nimetyn Kaukasian emiirikunnan ja sen johtajan Doku Umarovin virallinen ”valtiollinen” kanava, joka on tehnyt noin 20 juttua minusta ja Abdullah Tammesta puolen vuoden aikana. Yleisen retoriikan mukaan nuo jutut ovat nimenneet meidät ”tappolistalle”. Tätä vastaan olen protestoinut.

Suuri uutinen näyttää olevan, voiko tällainen pappi toimia evankelisluterilaisessa kirkossa, kun pappi ei hyväksi Anton-lapsen kaappausta suomalaisen diplomaatin toimesta, ei hyväksy Karjalan "palautuksen" puolesta rymistelevien ryhmien dis-informaatiota eikä hyväksy uskonnon nimissä harjoitettua Kaukasian emiirikunnan terrorismia ja sen tutkitoimintaa Kavkaz Centeriä Suomessa? Nämä näkemykseni koettelevat epäilemättä suomalaisen kirkon sietokykyä.

Varsinainen pihvi unohtuu:Doku Umarov ja Kavkaz Center

Vielä vakavampi surkeus on, ettei vakava uutinen tule uutiseksi ollenkaan, kun haaskat etsivät vain helppoa syötävää. Timur Hashiev välitti 23.9.2010 klo 10 Doku (Dokka) Umarovin tappouhkauksen minulle.
Тимур Хашиев:
Советуем вам прекратить свою деятельность направленную против Кавказ Центра.
Есле вы не одумаетесь, то мы отрежем тебе голову и всей твоей семье.
7 дней тебе на раздумье.
Докка Умаров

Timur Hashiev:
Me neuvomme sinua lopettamaan toimintasi Kavkaz Centeriä vastaan.
Jos et tule järkiisi, niin me katkaisemme sinun ja koko perheesi pään.
7 päivää aikaa harkintaa varten.
Dokka Umarov

Tämä sähköposti on tullut jostain ulkomailta, ainakin Puola on voitu jäljittää. Mistä viesti on tullut Puolaan, jää minulle epäselväksi. Kavkaz Center kääntää tämänkin seikan pilkaksi, mutta samanaikaisesti esittelee (ex-)vaimoni. Ymmärrän asian myös siten, että Kavkaz Centerin toimituskunta on tullut neuvottomaksi muutaman suomalaisen henkilön tähden, jotka saattavat koko järjestelmän tuhon partaalle vaihe vaiheelta. Tilanne on kriittinen Kaukasian emiirikunnan virallisena äänenkannattajana esiintyneelle Kavkaz Centerille tilanteessa, jossa Doku Umarov ja Movladi Udugov (Мовлади Саидарбиевич Удугов) ovat riitautuneet. Tuo riita merkitsee Kavkaz Centerin arvovallan romahdusta. Kilpailijat ottavat sen paikan. Tässä tilanteessa Kavkaz Center ei kestä suomalaisia paljastuksia, joiden tähden sen toiminta alkaa muodostua hyvin ahtaaksi poliittisesti ja oikeudellisesti.


Mainittakoon varmuudeksi, että minä en ota osaa millään tavalla noiden operaatioiden toteuttamiseen tai suunnitteluun, sillä olen vain ihmisoikeusaktivisti, joka kerää kaikkea saatavaa tietoa terrorismin tuhoamiseksi Suomesta ja maailmasta.


- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)