Statcounter

torstai 23. syyskuuta 2010

Dokka Umarov sent me a death threat by email

Maybe now it would be very right time that Mikael Storsjö would be a good gentleman and find contact with the editor of Kavkaz Center, because this kind of information is not fair?Тимур Хашиев:
Советуем вам прекратить свою деятельность направленную против Кавказ Центра.
Есле вы не одумаетесь, то мы отрежем тебе голову и всей твоей семье.
7 дней тебе на раздумье.
Докка Умаров


Suomennos:

Timur Hashiev:
Me neuvomme sinua lopettamaan toimintasi Kavkaz Centeriä vastaan.
Jos et tule järkiisi, niin me katkaisemme sinun ja koko perheesi pään.
7 päivää aikaa harkintaa varten.
Dokka Umarov


Timur Hashiev:
We advise you to stop your activities against Kavkaz Center.
Unless you come to your senses, we will cut off your head and those of
your whole family.
You have 7 days to consider.
Dokka Umarov


Eräs ystäväni avusti hiukan paljastuksissa ja havaitsi, että Hotmail kertoo alkuperäisen lähettäjän: X-Originating-IP: [80.239.243.10] Tuo viesti välittyi minulle Puolasta: http://www.ip2location.com/80.239.243.10. Tuossa osoitteessa on Opera webbiselaimen välityspalvelin, joka pienentää kuvat puhelinkäyttöä varten. Vuoristossa käytetään älypuhelimia…
Eräs samanniminen henkilö Timur Hashiev, joka myös litteroi samalla tavalla kyrillisistä kirjaimista latinalaisiksi kirjaimiksi nimensä, tunnetaan kuvista ja teksteistä ase kädessä. Blogin nuori poikanen ei näytä asekuvasta huolimatta väkivaltaiselta, vaan hänen ystävänään on tunnetussa mail.ru -blogissa lähinnä iso joukko kauniita venäläisiä naisia. Yksi asepelle on myös hänen ystävänään. Mikään ei viittaa terrorismiin tai Doku Umaroviin. Saman niminen henkilö voidaan löytää myös Kaukasian joistakin tapahtumista, jos oikein etsimällä etsii tietoja hänestä, mutta suurelle yleisölle hän on täysin tuntematon. Näistä tapahtumista on kerrottu vain joissakin pienissä venäläisissä jutuissa. Lisäksi tämä nimi tavataan eräältä Putinia vastustavalla listalla. En voi sanoa, että kuka olisi se henkilö, vaikka mielenkiintoisesti ehdokkaita olisi tarjolla. Ehkä hän ei ole enää Venäjällä, vaan jo Puolassa.

Kirkkoherra Juha Molari on tehnyt rikosilmoituksen Doku Umarovia ja Timur Hashieviä vastaan Helsingissä. Suojelupoliisin ja Keskusrikospoliisin mukaan he eivät voi tehdä asiassa yhtään mitään, vaan asia etenee tutkintapyynnön kautta.

- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)