Statcounter

perjantai 3. syyskuuta 2010

Pyhän Mikaelin eksorsismiHelsingin tuomiokirkon portailla 3.9.2010 klo 13:04 Suomi-Kaukasia ystävyysseuran tilaisuudessa Beslanin lastensurman muistohetkessä 6 v. tapahtumien jälkeen Juha Molari toimitti klassisen ns. Pyhän Mikaelin eksorsismin (soveltuvin osin) terrorismia vastaan.Pyhän Mikaelin eksorsismi

Nimessä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen. Amen.

Taivaallinen sotajoukko, puolustakaa nyt meitä: ”Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan” (Ef 6:12).

Taivaallinen sotajoukko, tulkaa auttamaan nyt ihmisiä, jotka Jumala on luonut omaksi kuvakseen ja jotka Hän on lunastanut suurella hinnalla paholaisen tyranniasta.

Rukoilemme siis, jotta Jumalan Rauha murskaa Saatanan jalkojemme alla, ettei Saatana voi enää pitää ihmisiä vankeudessa ja tehdä vahinkoa viattomille ihmisille Venäjällä, Kaukasiassa eikä missään terroristien hirvittävien tekojen kautta.

Me kohotamme rukouksemme Sinulle, Kaikkein Pyhin, Jumala Kaikkivaltias, että viipymättä autat: tartu ja ota kiinni se ”lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana. Pane paholainen kahleisiin, syökse syvyyteen, lukitse ja sinetöi syvyyden ovi, jotta tuo käärme ei saa johtaa enää kansoja harhaan” [Ilm. 20:2-3]


Jeesuksen Kristuksen nimessä, meidän Jumalamme ja Herramme nimessä.

Oi Ristin Herra,
anna sinun armosi laskeutua meihin,
meidän toivomme on suuri Sinussa.
Me luotamme, että
sinun nimessä voidaan karkottaa
saastaiset henget,
tuhota kaikki saatanalliset vallat,
kaikki helvetilliset hyökkäykset,
kaikki pahuuden legioonat, ryhmät ja lahkot.

Meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja voimalla,
lähteköön Saatana pois ja karkotettakoon Jumalan kuviksi luoduista ihmisistä, Jumalan Karitsan kalliilla verellä lunastetuista ihmisistä, tulkoon Pyhä Henki suojaksi vapautetuille ihmisille.

Katala saatanallinen käärme,
et saa enää pettää ihmiskuntaa, vainota Venäjän ja Kaukasian viatonta kansaa
Kaukasian emiirikunnan terroristijärjestön ja sen saatanallisen sanansaattajan Kavkaz Centerin avulla,
et saa enää piinata viattomia ihmisiä.

Kaikkein korkein, Pyhä Jumala käskee,
Isä Jumala käskee sinua,
Jumalan Poika käskee sinua,
Pyhä Henki käskee sinua.
Kristus, Jumalan ihmiseksi tullut Sana, käskee sinua, ”Hän alensi itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, ristinkuolemaan asti” (Fil. 2:8)
Kristus julisti, etteivät helvetin portit voita,
koska hän on meidän kanssamme ”kaikki päivät maailman loppuun asti” (Matt. 28:20).

Ristin pyhä merkki käskee sinua Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä
niin myös kristinuskon väkevät mysteerit käskevät.
Ole siis kirottu lohikäärme ja te pirun legioonat: me vannotamme teitä elävän Jumalan kautta, todellisen Jumalan kautta, pyhän Jumalan kautta,
hänen kauttansa, joka ”rakasti maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään ihminen, joka uskoo häneen, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisne elämän” (Joh. 3:16).

lopeta paholaiset petokset, joilla paholainen pettää ihmisiä; lopeta paholaisen teot, ikuisen kadotuksen myrkyn vuodattamisen, pysäytä ja estä paholaisen vapaus.

Tiehesi saatana, kaiken petoksen keksijä ja päällikkö, ihmisen pelastuksen vihollinen!

Paholaisen tuhoutukoon ja tulkoon Kristus, tulkoon Pyhä Jumala, väisty siis paholainen! Pyhä Jumala, sinun nimeäsi taivaallinen sotajoukko ylistää lakkaamatta: Pyhä, Pyhä, Pyhä.
Herra, kuule minun rukoukseni. Salli huutoni saapua luoksesi.

Rukoilkaamme.

Jumala, jonka on valta antaa elämä kuoleman jälkeen, lepo työn jälkeen, sillä ei ole muuta Jumalaa kuin Hän yksi, Jumalan valta iankaikkisesta iankaikkiseen,

sinä olet luonut näkyvät ja näkymättömät, sinun kuninkuudellasi ei ole loppua, me nöyrästi kumarrumme sinun majesteettisi edessä ja pyydämme sinua vapauttaa meidät voimallasi kaikista helvetillisten henkien tyranniasta, heidän pahoista pauloistaan, heidän valheistaan ja raivostaan.

Oi Herra, turvaa meidät sinun väkevällä suojalla, pidä meitä turvassa ja terveenä. Me rukoilemme sinua Jeesuksen Kristuksen kautta. Aamen.

Paholaisen ansoista vapauta meidät, oi Herra, jotta me saisimme elää ja palvella sinua
ja jotta naapurissamme Venäjällä ja Kaukasiassa ihmiset saisivat elää ja palvella sinua rauhassa ja vapaina ilman saatanallisten tuhotekojen pelkoa.

Me pyydämme, että Sinä kuulet meitä,
että sinä lyöt alas ja tuhoat kaikki viholliset.
Me pyydämme, että Sinä kuulet meitä.
Pyhän Kaikkivaltiaan Jumalan nimessä. Amen.

- - - -