Statcounter

maanantai 7. helmikuuta 2011

Moskovan lentokentän terroristi toimi huumehourussa

Moskovan lentokentän terroristi ei toiminut Allahin valtuudella eikä demokratian hyväksi, vaan huumehourussa.

Moskovan lentokentän terroristi ei ollut saanut Allahilta valtuutusta iskuun, hän ei ollut Allahin taistelija islamilaisen emiirikunnan hyväksi, joka olisi matkannut kuollessaan paratiisiin neitseiden tai viinirypäleiden luo. Islamin uskon mukaan tuo terroristi oli saatanan suunnitelmaa toteuttava vihankylväjä.

Kuvassa: Pohjois-Kaukasiasta erään huumegangsteriryhmän kolme edustajaa
Terroristi oli pumpattu täyteen huumeita

Äskettäin saatujen tutkimustulosten mukaan myös tämä terroristi oli niin kuin monet muut hänen edeltäjänsä huumehourussa. Useat analyytikot ovat myös epäilleet, että koko ”Kaukasian emiirikunta” on rakennettu itse asiassa huumekaupan työvälineeksi. Johtajat eivät ole uskovaisia emiireitä, vaan huumejengin gangstereita.

Huumejengin puolesta kirjoittajat toimittajat saattavat olla enemmän tai vähemmän sekaantuneet myös huumeiden käyttöön. Tämä näkyy kirjoitusten merkillisestä sekavuudesta. Esimerkiksi jotkut Kavkaz Centerin kirjoittajista ovat kirjoittaneet avoimesti huumeiden käytön puolesta!

Yhdysvaltalainen kaapelitelevisioyhtiö CNN (Cable News Network) on kertonut tänään 7. helmikuuta itseään emiiriksi kutsuvan Doku Umarovin vannottelusta, jonka mukaan tuleva vuosi olisi ”verta ja kyyneliä” Venäjälle.

 CNN:n uutisen yhteydessä Aleksander Bornikov, Venäjän federaation tiedustelupalvelun johtaja, kertoi biologisista tutkimuksista Moskovan lentokentän itsemurhaterroristille. ”Biologiset tutkimukset paljastivat valtavan määrän erittäin voimakkaita huumeaineita ja psykotrooppisia aineita itsemurhapommittajan kehossa”.

Psykotrooppisilla aineilla tarkoitetaan Yhdistyneiden kansakuntien vuonna 1971 laatimassa kansainvälisessä sopimuksessa määriteltyjä kemikaaleja, kuten amfetamiinia, barbituraatteja ja psykedeeliä.

 Wienissä 21. helmikuuta 1971 sovittu yleissopimus on myös ratifioitu Suomessa asetukseksi 1976.

Islamin mukaan huumehoureinen terroristi on saatanan suunnitelmien toteuttaja
Islamin uskosta käsin tarkasteltuna Kavkaz Centerin markkinoimat ”sankarit”, itsemurhaterroristit toteuttavat saatanan suunnitelmaa vihan kylväjinä.

 Islam kieltää (haram) kaiken, mikä sumentaa aisteja ja ajattelukykyä. Kielto koskee erityisesti marihuanaa, kokaiinia, oopiumia ja muut huumeet.

Profeetta Muhammed sanoi: "Jos suuri määrä jotakin aiheuttaa päihtymyksen, on pienikin määrä sitä kielletty." Koraanissa kutsutaan jopa suoranaisesti ”saatanan suunnitelmaksi kylvää vihaa ja vihamielisyyttä” ”päihteiden” avulla ja ”estää siten Jumalan muistamisen ja rukouksen” (5:91).

Khat-huumekasvia viljellään ja käytetään erittäin laajasti Jemenissä, Al-Qaida –opettajan Anwar Al-Awlakin pakomaassa. Khatin tuonti ja käyttö on laitonta Yhdysvalloissa ja useimmissa Euroopan maissa, mutta täysin laillista Isossa Britanniassa, jonne noin 250 000 somalia on muuttanut asumaan. Al-Qaida ja Taleban saavat rahoitusta heroiinin salakuljetuksesta sekä Jemenissä khatin kaupasta.

Somaliassa tehdyssä selvityksessä tutkittiin 612 kotitaloutta; ks. EC, NDC & GTZ 2002. War-trauma, Kahat Abuse and Psychosis: Mental Health in the Demobilization and Reintegration Program Somaliland. Final Report of the Vivo mission 2 within the EC/GTZ. Vivo Mission Sept- Nov. 2002.

 Tutkituista 40 prosentilla ei ollut välitöntä sotakokemusta, 5 prosenttia oli entisiä taistelijoita ja 55 prosenttia oli joutunut selviytymään sotaoloissa. Tutkimuksessa havaittiin, että traumaattisen stressin rinnalla päihdeaineiden (amfetamiinin kaltaisen khatin) käyttö vaikutti psykoottiseen kokemiseen; päihdeaineiden vaikutus psykoosin ja skitsofrenian esiintymiseen on hyvin tunnettu, esim. kaksi seuraavaa tutkimusraporttia paljastavat huumeiden vaikutuksen “jihadistisen” kiihkoilijoiden paranoidisen kokemisen taustalla. Ujike, Hiroshi 2002. Stimuland-induced Psyhosis and Schizophrenia: The Role of Sensitization. Current Science 4: 177-184. Tamminga, C.A. & Carlsson, A. 2002. Partial Dopamine Agonists and Dopaminergic Stabilizers, in the Treatment of Psychosis. Current Drug Targets – CNS & Neurological Disorders 1: 141-147.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti