Statcounter

tiistai 15. helmikuuta 2011

Mustasta kaviaarista ja Euroopan energiapolitiikasta

Lue uusi Venäjän kauppatie –lehti internetistä: http://www.kauppatie.com/02-2011/index.html. Lehden saa myös monipuolisen jakeluverkoston tähden Helsingissä Itäkeskuksesta Citymarketin eteisestä, Venäjän suurlähetystöstä Helsingissä, Venäjän tiede- ja kulttuurikeskuksesta Helsingissä, kaikilta raja-asemilta Suomen ja Venäjän välillä sekä lukuisista muista paikoista.

Uudessa Venäjän kauppatie –lehdessä kerrotaan suomeksi muutamia uutisia Venäjästä.

 Voit lukea mustasta kaviaarista.

 Erityisesti ymmärrys syvenee, kun lukee sivulta 4-5, miten Euroopan energiapolitiikka etsii suuntaansa: Liettuan poliitikot ovat tehneet monia vaikeuksia Saksan ja Venäjän energiayhteistyölle.

Iloisena uutisena saattoi lukea sivulta 4-5, miten Venäjän investointifoorumissa helmikuussa 2011 asiantuntijat tunsivat myönteistä iloa Venäjän talouskasvusta. Venäjän pankkisektori on toipunut kriisistä. Suurin haaste on luoda sellaista kilpailua, joka edistäisi Venäjän elinkeinorakenteen modernisaatiota.

Olipa näiden artikkeleiden kirjoittaja kuka tahansa, niin Venäjän ja Suomen väliset hyvät suhteet saavat tukea näissäkin suomenkielisissä artikkeleissa.

 Hyvään isänmaallisuuteemme kuuluu ymmärrys hyvistä naapurisuhteista, jolloin molemmat osapuolet voivat iloita toistensa menestyksestä ja keskinäisistä yhteistyömahdollisuuksista.


- - - -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti