Statcounter

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Suomalaissivusto Kavkaz Center ylistää Moskovan lentokentän terroristeja ”marttyyreiksi”

7. helmikuuta kello 23:55 päivätty arabiankielinen otsikointi Kavkaz Centerillä paljastaa suomalaisomisteisen web-sivuston toimituksellisen terroristisen hengen.

 Sivuston arabiankielisen sivuston otsikko kutsuu Moskovan lentoaseman terroristien kohtaloa ylistäen sanoilla ”marttyyrikuolema:

Emiiri Doku Abu Utman hyväksyy marttyyrikuolemalla suoritetut toimet Moskovan lentoasemalla [07.02.2011 23:55] Maanantaina Kavkaz Center on saanut Kaukasian emiirikunnan emiirin Dokka Abus Usmanin julkilausuman lentoasemalla suoritetusta marttyyrikuolemasta” (Kavkaz Center, arabiankielinen 7.2.2011 klo 23:55).

Kuvassa: Kaukasian emiirikunnan piru mainostaa terrori-iskua ”marttyyrikuolemana”

Kavkaz Centerin terroristinen ihanne tulee näkyviin myös pöyristyttävissä sanoissa, joissa CIA:n ja FSB:n etsimää bandiittipäällikköä kutsutaan huikeasti ”emiiriksi”, vaikka kyseessä on pelkän pienen narkomaanijengin ristiriitainen valinta yhden tyypin hyväksi.

Paljon suuremmat perusteet on kutsua Kavkaz Centerin omistajaa Mikael Storsjötä ”Helsingin emiiriksi” tai jopa "Suomenruotsalaisten emiiriksi", sillä Storsjöllä on sentään loistokas karvalakki, mutta Doku Umarovin kutsuminen ”emiiriksi” on ilman mitään perustaa. Hänellä on kuvassa pelkkä myssy.

Miksi uusnatsi Andrei Dubrov ei olisi paljon suuremmalla syyllä Itävallan emiirikunnan "emiiri" tai jopa Länsi-Euroopan emiirikunnan "emiiri", kun jopa koloissa piileskelevää rottien kaveria, itseään huumeilla vahvistavaa Doku Umarovia kutsutaan emiiriksi?

Toki mielestäni Mikael on koko rakennelmassa pieni korpraali, jos sitäkään. Saamieni tietojen perusteella jopa Storsjön roolia ns. päätöksestä tuoda Kavkaz Center Suomeen on liioiteltu – ainakin sillä perusteella, mitä olen kuullut juuri äskettäin muilta asiaan liittyviltä suomalaisilta, jotka eivät halua menettää koko kunniaa tapahtuneesta.

Moskovan lentokentän terroriteon tekijä oli narkkari, kuten oikeuslääketieteellisissä patologisissa tutkimuksissa on voitu todeta hänen kehossaan olevien huumeiden määrästä.

Narkkarijengeissä on toki tavanomaisesti hurjat luulot itsestään. Vastuullinen media ei kuitenkaan kutsuisi Doku Umarovia tai Doku Abu Usmania ”emiiriksi”.

Erityisen selvästi Kavkaz Center asemoituu terrorismia edistäväksi sivustoksi, pirun palvelijaksi, myös näissä sanoissa, joissa sivusto jopa pääotsikkojen tasolla kutsuu Moskovan lentoaseman narkkariterroristien tekoa ”marttyyrikuolemaksi”.

Kyse ei ole siis tiedottamisesta ja uutisoinnista, mitä kaikki mediat harjoittavat maailmassa, vaan terroritekojen kiittämisestä, mainostamisesta ja tahtomisesta!

Arabiankielisellä Kavkaz Centerin sivustolla ylistetään Hunafa-sivuston lainauksen avulla myös suoranaisesti ja läpinäkyvästi yhteyksiä Al-Qaidaan. Tätä puolta ei koskaan suomalaisessa ”ihmisoikeusaktivismissa” tuoda esille, vaan pikemmin kiistetään: arabiankielellä asia tulee kätkemättä esille.

Saif al-Islam- tai Seif al-Islam- juttu on julkaistu 14. tammikuuta 2011 kello 18:21. Se käsittelee ”jihadismia” (niin kuin pirun palvelijat siis ymmärtävät).

Tarina alkaa keväästä 2004, jolloin Ingušian vuosiseudulla Seif al-Islam kokosi pienen aseellisen ryhmän. Kertomuksen mukaan Seif al-Islam rakensi suhteet Al-Qaidaan, joka koulutti ja välitti kokemusta taistelijoille Kaukasian emiirikunnan tarpeita varten.Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah

- - - -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti