Statcounter

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Törkeä virhe Kotimaa-lehden kirjoituksessa 23.2.2011

Olen lähettänyt kirkollisen Kotimaa-lehden toimittajalle Simo Alastalolle huomautuksen hänen törkeästä asiavirheestään, joka oli minua, Kavkaz Centeriä ja Espoon tuomiokapitulia koskevassa kirjoituksessa.

Tässä tämä huomautukseni, joka on lähetetty sähköpostilla 23.2.2011 kello 19:20.

- - -

Kirjoitat näin: "Internetissä kiersi viime syyskuussa Molarin julkaisema video, jossa hän pyysi Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:tä tuhoamaan tsetseenien asiaa ajavan Kavkaz Centerin palvelimet ja toimituksen".

(1) Kavkaz Center ei aja "tsetseenien asiaa", vaan Al-Qaidan ja uusnatsien. Tämä näkyy selvästi Kavkaz Centerin teksteistä, jossa julistetaan tapettaviksi "luopioiksi" valtaosa tsetseenien kansaa, jossa Al-Qaidan opettaja Al-Awlaqi pitää koraanikoulua, ja jossa Wienissä asuva uusnatsi kirjoittajaa myös minusta herjausjuttuja.

(2) Tosiasiassa en ole koskaan julkaissut videota. Olen tehnyt toki videon, joka jäi kesken. Se siis epäonnistui.

Julkaisija on Mikael Storsjö, joka sai toiselta henkilöltä videon: tuo toinen henkilö varasti videon luvattomasti. Storsjö nimesi videon nettiin ja pani sen julkiseen jakeluun. Video on yhä Storsjön ja hänen ystäviensä levittämänä internetissä.

Haluan, että Kavkaz Centerin palvelimet ja toimitus tuhotaan, mikä ei kyllä tarkoita tappamista, eikä ole koskaan tarkoittanut.

Kunnioittaen,

Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah

- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti