Statcounter

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Suomen poliisi – valitettavasti kieroutuneen poliittisen järjestelmän palveluksessa

Olen erittäin tyytymätön Suomen poliisin ammattitaitoon, moraalisen ja yhteiskunnalliseen vastuullisuuteen sekä palvelukykyyn.

 On sanottavaa, että Suomessa eläminen ahdistaa minua, tämä tukahduttava "lintukoto" ei olisi minua varten, jos saisin töitä Venäjän Federaation alueelta.

Olen kyllästynyt suomalaiseen kierouteen, jossa viranomaiset poliisista, oikeuslaitoksesta ja kirkon hallintovirkamiehet mukaan lukien kääntävät taidokkaasti lauseet ja tapahtumat toisenlaisiksi, oikeus muuttuu vääryydeksi mutta moninaisen "kosmetiikan" avulla vääryys koristellaan kauniiksi, oikeudeksi, rauhaksi ja jopa rakkaudeksi.

Viranomaiset palvelevat valitettavasti kieroutunutta poliittista järjestelmää. Luultavasti kaikkialla suhde on sama, että viranomaisten tehtävien on olla järjestelmän palveluksessa, mutta Suomessa poliittinen järjestelmä on sairas. Siksi viranomaiset ovat lopulta sairaan järjestelmän palveluksessa, vaikka tämä järjestelmä leikki hyvyyttä ja oikeutta, mutta suojelee samanaikaisesti moninaista vihaa ja väkivaltaa mm. Venäjää vastaan - ja Suomessa asuvia venäläisiä perheitä vastaan.

Tänään poliisilla on ollut aikaa kello 9:06 alkaen ladata kotisivultani ja blogistani kasvokuviani.

Ensimmäinen ladattu kuva on tämä televisiohaastattelussa ollut kuva ja toinen on Moskovan senaatissa otettu valokuva. Laitan nämä kuvat tähän, jotta jokainen voi nähdä kuvien sisällön ihan helposti.Poliisi on tullut "luokseni" monesta ip-osoittesta, monelle eri sivustolle ja monessa eri tarkoituksessa. Jotkut tarkoitukset ovat jopa positiivisia.

 Sitä vastoin kuvieni lataaminen tarkoittaa kansanomaisesti ajateltuna poliisin kiinnostusta saada minusta kasvotunnisteita.

Näen hyvin, että poliisi on etsinyt googlen hakusanalla moninaisia asioita, jopa itseni kannalta kiinnostavia tietoja terroristipäällikkö Doku Umarovin ensimmäisestä ”varatiedotusministeristä” Isa Dzhabrailovista (Иса Джабраилов), jonka nimiin, puhelinnumeroon ja osoitteeseen terroristisivusto Kavkaz Center on rekisteröity Ruotsissa, jossa sivuston omistaja on kuitenkin Pro Caucasus-yhdistys, jonka johdossa on suomalainen Mikael Storsjö.

Ruotsin rekistereissä olevat tiedot Isan osoitteesta ja puhelinnumerosta ovat vanhentuneet jo pari vuotta sitten.

Miksi poliisia kiinnosti tuossa vaiheessa Isa Dzhabrailov, jota haettiin jopa kyrillisin kirjaimin, kun yleensä suomalainen poliisi ei osaa käyttää kyrillisiä kirjaimia?

Ilmeisemmin siinä vaiheessa helmikuussa 2011 mainitulla henkilöllä oli joku tekeminen Suomen poliisin kanssa.

Poliisimme saapuu joskus myös blogiini ilman tunnistetietoja satunnaisen ip-osoitteen avulla, mutta nämä käynnit on helposti paikallistettu ja tunnistettu.

Poliisilla on siis tarpeetonta joutoaikaa netissä surffailuun ilman sanottavaa asianmukaista tuotteliasta työskentelyä, mutta poliisimme on täysin kyvytön turvallisuutta ja lainkunnioitusta rakentavaan asiakaspalveluun.

Kuten on tullut ilmi, niin en sääli poliisin tutkijoita, vaan paljastan heidän tekonsa, koska poliisiamme ei ole kiinnostanut mitenkään suojella perhettäni. Usein jopa poliisin rehellisyys on osoittautunut fantasiaksi.

Suomen poliisia ei kiinnosta

Suomen poliisia ei ollut kiinnostunut aloittaa tutkimustaan, kun eräs henkilö uhkasi koputtaa ovelle ja lupasi poikani kuoleman lapseksi. Tämän viestin hän lähetti useamman kerran.

 Poliisi ilmoitti Itäkeskuksen vastaanotossa, ettei ota ilmoitusta edes vastaan.

Suomen poliisia ei kiinnostanut, kun terrorismiin antautunut sivusto Kavkaz Center on julkaissut monella eri kielellä 70 toinen toistaan röyhkeämpää parjauskirjoitusta minua vastaan. Poliisi ei missään vaiheessa edes käynyt keskustelua kanssani, ei harjoittanut mitään konsultaatiota eikä opastanut mitenkään, miten saisin nuo satanistien parjauskirjoitukset poistettua terroristien propagandakanavalta Kavkaz Centeriltä.

Poliisin toimintakyvyttömyyden ja psykologisesti katsottuna vaarallisen taitamattomuuden tähden olen itse joutunut hapuilemaan, jotta saisin selville, kuka on se pirun palvelija, joka kirjoittaa parjauskirjoituksia minua vastaan.

 Kirkossa tuomiokapituli alkaa sen jälkeen nuhdella, että teen ”poliisille kuuluvia tehtäviä”, kuten oli nähtävissä eilen saamassani tuomiokapitulin selvityksestä.

Poliisi ei tee mitään, nostaa palkkaansa eikä osaa asioitansa. Sitä vastoin he seikkailevat internetissä toissijaisissa asioissa.

 Poliisimme ei ole instituutiona oikeuden palveluksessa, vaan poliittisen järjestelmän palveluksessa, mutta tuo poliittinen järjestelmämme on vääntynyt viimeisen vuosikymmenen aikana yhä enemmän dekonstruktiiviseen vihaan syrjäytettyjä vastaan ja ulkopolitiikan kannalta ryssävihan palvelukseen.

Suomen poliisia ei kiinnostanut, kun Doku Umarovin nimissä tuli Dagestanista lähtenyt sähköpostiviesti, jossa luvattiin pääni katkaisemista. Tämän kaiken tutkiminen veisi liian paljon aikaa Suomen poliisille. Poliisi ei sanallakaan edes keskustellut kanssani, vaikka pääni luvattiin katkaista. Poliisi jopa asiantuntemattomuudessaan ja pahantahtoisuudessaan kutsui Doku Umarovia ”presidentiksi”, millaista kunnioittavaa kielenkäyttöä ei voisi kuvitella monessakaan valtiossa terroristipäällikön nimeämisestä.

 Poliisi ei ole ollut ystäväni. Tämä ei koske taas kerran yksittäisiä ihmisiä, jotka työskentelevät poliisin palveluksessa, vaan poliisin järjestelmällistä resurssien suuntaamista ja toimintakulttuuria, jonka uhreina yksittäiset poliisit ovat.

En toki väitä, etteikö yksittäisissä poliiseissa olisi täysin tehtäväänsä kelpaamattomia: sellaisesta sain esimerkin, kun lastani kohtaan tehtyä uhkausta konstaapeli Laine ei halunnut edes ottaa tutkintapyyntönä Itäkeskuksen poliisissa.

Kyse on ainoastaan ja vain asenteesta, jossa arvotetaan asioita merkillisellä tavalla poliisin henkilökohtaisten ja toimintakulttuurista nousevien fiksaatioiden johdosta.

Suomen poliisia ei kiinnostanut, kun Abdullah Tammi soitti poliisille, kun tietyt pakolaiset tarttuivat kiinni ja lupasivat katkaista kaulan viimeistään Ramadan päätyttyä: poliisi ei tullut meidän luoksemme edes paikalle.

Suomen poliisia ei kiinnostanut olla paikalla Raaseporissa Pohjan kirkon edessä iltapimeässä, kun yllättäen Kaukasian väki yhdessä terroristijärjestö Kavkaz Centerin ja tämän ystävien Finrosforumin kanssa järjestivät mielenosoituksen, vaikka paikalla oli entisiä ammattitappajia.

Entisillä ammattitappajilla en tarkoita lapsia, jotka oli tuotu näytelmää varten valokuvamalleiksi. Entisistä ammattitappajista ei luultavasti ollut mitään uhkaa, vaikka useilla olikin otsalamput pimeässä illassa peittämässä kasvojen tunnistamista.

Seurakuntalaisten tunteita olisi voitu hoitaa turvallisemmin, jos poliisi olisi ollut läsnä, vaikka 2 tavallista poliisia ei olisi kyennyt tositilanteessa edes yhtä entistä ammattitappajaa kukistaa.

Suomen poliisia kiinnostaa poliittisen agendan mukaiset seikat

Suomen poliisia alkoi kiinnostaa, kun Heidi Hautala koki itsensä loukatuksi – ja niin poliisi alkoi tutkimuksen. Keskiviikkona kuultavana on Abdulla Tammi, minua on kuultu jo viikko sitten, muitakin kuulemisia tapahtuu.

Poliisilla oli aikaa vuonna 2009 seurata Abdullah Tammea autolla, poliisit menivät jopa pillit päällä Tammen luo, kun hän tapasi marokkolaista ystäväänsä. Pian tämän jälkeen Kontulassa poliisi teki U-käännöksen ja seurasi Tammea, pisti pillit päälle, tarkisti kyydissä olevat ym. Tästä viikon kuluttua Tammi lähti lenkkipolulle pururadalle, poliisi seurasi autolla urheilevaa Tammea ja lopulta pisti pillit päälle. Poliisit sanoivat: "Seis!" Sitten poliisi alkoi tutkia auton tarkistusta. Naapuriauton kuski sanoi upeasti: "Suomen poliisi seuraa rasistisesti Abdullah Tammea". Silloin poliisi lähti pois. Tästä vähän ajan kuluttua poliisi taas pysäytti Tammen tekosyyn nimissä.

Sitten SUPO:n agentti tuli vähän ajan kuluttua tapaamaan Tammea. Itäkeskuksen poliisi oli ollut koko ajan aktiivinen noissa seuraamisissa. Kun syksyllä 2009 Tammi vei virolaisia Espooseen, Microsoftin kohdalla poliisi kysyi heti, "mitä te teette tässä". Samat poliisit seurasivat vain muutama minuutti kuluttua. Tammi kysyi: "Ettekö te tunne, että olen sama henkilö kuin muutama minuutti sitten". Tuolla kertaa SUPO:n agentti auttoi eikä keskustelun jälkeen seurantaa tapahtunut vähään aikaan, mutta äskettäin muutakin tiedustelua SUPO on tehnyt jälleen kerran Tammen suhteen, toiset tiedustelut ovat avoimia ja toiset SUPO luulee pitäneensä salassa. Samana päivänä keväällä 2010, kun Tammi piti tiedostustilaisuuden terrorismia vastaan, SUPO soitti Tammelle ja halusi tavata illalla. SUPO määritteli kahvilan, jossa oli tapaaminen. Seuraavana päivänä SUPO:n kaverit Virossa, KAPO, määräsi Tammelle 10 vuoden maahantulokiellon.

Mahdollisesti SUPO tiesi, mitä seuraavana päivänä KAPO aikoi tehdä. Kavkaz Center kirjoitti samaan aikaan, että KGB:n verinen terroristi Tammi sai maahantulokiellon, mutta Tammi ei ollut itse saanut tietoa.

Näyttäisi siltä, että KAPO ja SUPO haluavat suojella terroristisivustoa Kavkaz Centeriä.

Tiesikö poliisisetä ja –täti, että Teidän kaikki asiattomat työnne ja tehottomat ”harrastuksenne” tiedetään ja tuodaan myös julki?

Pahimpana on vuonna 2000-2001 tapahtunut valvontaraportin väärennös, jonka Helsingin ulkomaalaispoliisisetä teki ignoroiden minut valvontaraportista ja kodistani.

Poliisille tiedoksi, että ”ignoroida” tarkoittaa kansanomaisesti sanottuna ”pyyhki pois” vastoin tosiasiaa.

Myös muuta väärentämistä ja provosoinnin yritystä tapahtui siihen aikaan poliisin toimesta. Niitä en ole antanut anteeksi Suomen poliisille, koska anteeksipyyntöäkään ei ole kuulunut.

Niin kuin ystäväni ja juristi, jo edesmennyt George Paile sanoi minulle ja vaimolleni: ”vuoden 2000-2001 ajojahdin ainoa mystinen tarkoitus oli Juha Molarin tuhoaminen”. Silloin kierot ihmiset eivät laskeneet kuitenkaan oikein: minua ei voi tuhota maineen, rahan eikä työn avulla: jopa silloin täysin ilman toimeentuloa löysin välittömästi uusia kehittäviä hankkeita ja upeita mahdollisuuksia, joita tavallinen porvarillinen alistunut elämä suomalaisen järjestelmän orjaksi ei olisi tarjonnut.

Kaikesta huolimatta en ole anarkisti, joka ei hyväksyisi oikeusvaltion lainvalvontaviranomaisia ja instituutioita. Tänään on juhlapäivä kaikille tosimiehille (Это праздник настоящих мужчин), ja siksi sanon hyvää isänmaanpuolustajien juhlapäivää: С Днём защитника Отечества!
- - - -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti