Statcounter

torstai 24. helmikuuta 2011

Olemme saavuttaneet osavoiton terrorismia vastustavassa viestinnässä!


Kirjoitin 15. helmikuuta 2011 tiukan artikkelin siitä, miten terroristien sponsorit heittävät rahansa ilmaan.

Kirjoitukseni murhe tuli siitä, että Kavkaz Centerin ”rinnakkaissivusto” emirat kavkaz/ Исламский Имарат Кавказ - Исламский Эмират Кавказ toimi vielä siinä vaiheessa venäläisiä lukijoita varten Ukrainasta käsin. Mutta nyt EI TOIMI!

Olin ollut yhteydessä joitakin aikoa aiemmin hibloggerin omistajaan Michael Krivdaan Kiovaan ja kysynyt sähköpostilla mainitun terroristisivuston sopivuutta. Kun vastausta ei tullut, niin kirjoitin 15. helmikuuta 2011 mainitun artikkelin sivuston omistavasta Ukrainan OOO Zolotaja seredinasta ja sen omistajasta Michael Krivdasta, joka oli suorittanut opintonsa George Soroksen rahoittamassa Carnegie Mellon yliopistossa. Meni vain lyhyt hetki, niin tuo kauhea sivusto suljettiin!!!

Kiitos Michael – en tarkoita tässä Mikael Storsjötä, joka ei puhdista edes omalta sivustoltaan niitä 71 törkyartikkelia minua vastaan, vaan tarkoitan Michael Krivdaa Kiovasta!


Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti