Statcounter

keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Eduskunnan oikeusasiamiehen vastaus kanteluun Helsingin poliisista

Tammikuussa 2020 kantelin eduskunnan oikeusasiamiehelle, koska mielestäni Helsingin poliisin olisi pitänyt aloittaa rikostutkinta tai vähintään antaa vastaus rikostutkinnan päättämisestä, mutta Helsingin poliisi oli vain järjestelmästään kadottanut ilmoitukset.

Kyse oli Jessikka Aron loukkaavista valheellisista väitteistä mediassa ja viranomaisille. Hän oli esittänyt suoraan sanottuna, että olisin kansainvälisen rikollisryhmän jäsen, kiihottaisin kahta äärioikeistolaista ryhmää häntä vastaan, uhkailisin hänen ja oikeuslaitoksen turvallisuutta mahdollisessa tilanteessa, olisin fyysisesti ahdistellut häntä, olisin Venäjän trolli.

Poliisin vastausta rikosilmoituksiini en ole koskaan saanut. Eduskunnan oikeusasiamiehen selvityksen mukaan poliisilla ei olisi edes tietämystä ensimmäisestä rikosilmoituksestani, mutta silti oikeusasiamies ei näe mitään hämärää ja moitittavaa poliisissa. Kahden seuraavan osalta poliisi on laittanut ilmoitukset silppuriin tai tyhjentänyt delete-näppäimellä, mutta ei ole koskaan ilmoittanut asiasta minulle. Oikeusasiamies ei näe siinäkään ongelmia.

Mitään ongelmia ei ole siis siinä, kun Jessikka Aro juristinsa kanssa levittää mediassa ja viranomaisille valheellisia, vahingollisia väitteitä yksityishenkilöistä.

Tässä on eduskunnan oikeusasiamiehen vastaus kanteluun ja huolenpito yhdenvertaisuudesta lain edessä.Oma vastaukseni vastaukseen on seuraava:

Koska eduskunnan oikeusasiamies ilmaisee kyvyttömyyttä asian rehelliseen käsittelyyn eikä piittaa siitä, että toukokuulta rikosilmoituksen on kokonaan hävitetty poliisin järjestelmästä, niin teen tästä toistuvasta viranomaismenettelystä pysyviä johtopäätöksiä. 


Terveisin

42 kommenttia:

 1. Kannattaako noit perättömiä tutkintailmoituksia ylipänsä tehdä huomion saamiseksi? Ja päätöksessähän todetaan että kahdesta tekemästäsi perättömästä tutkintapyynnöstä ei aloitettu esitutkintaa koska ei rikosta.

  Tutkintapyyntösi ovat omaa vainoamistasi, jota olet tehnyt vuosia. Aro on sinulle jonkinlainen fetissi, kai se johtuu siitä että on kaunis, älykäs nainen johon verrattuna oma ruma, tyhmä ryssä varmasti ärsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun silmissäni hän ei ole älykäs eikä kaunis. Noin huonolla koulutuksella varustettu ihminen saa toki minulta myötätuntoa ja ihmisarvon, mutta en arvosta asiantuntijaksi.

   En hyväksy sitä, että tuo tyyppi viranomaisille ja julkisuudessa esittää valheita minusta kansainvälisen rikollisryhmän jäseneksi, joka usuttaa Soldiers Odinit ja Pohjoismaiden Vastarintaliikkeen häntä vastaan. En tunne kumpaakaan liikettä! En ole myöskään uhannut oikeuslaitosta mitenkään. En ole fyysisesti ahdistellut mitenkään. Venäjän trolliksi nimittely on törkeämpää valetta kuin kutsua Aroa Naton trolliksi, sillä Aro on esiintynyt noiden tilaisuuksissa mutta minulla ei ole mitään linkkiä ja yhteyttä "Venäjän trolleihin".

   Teen johtopäätöksiä viranomaisten menettelystä, mitkä johtopäätökseni tulevat kenties ilmi joskus...

   Poista
  2. Onko rikoslain valossa maanpetoksellinen toiminta poissuljettu vaihtoehto johtopäätöksissäsi ?

   Poista
  3. En ole tehnyt sellaista rikosilmoitusta Aron yhteyksien johdosta, vaan pelkästään hänen valheiden levittämisestä medialle ja viranomaisille

   Poista
  4. Kirjoittaja viittasi ilmiselvästi Molarin maanpetokselliseen toimintaan, joka voisi jatkua johtopäätösten teossa. Epäisänmaallisuus ja venäläismielisyys on Molarin aate. On merkillistä että mies ei osaa käytännössä venäjää lainkaan, mutta miehessä on monta muutakin outoutta.

   Poista
  5. Ei tullut edes mieleen niin vallaton mielikuvitus, joten epäilen edelleen, että kirjoittaja olisi viitannut näkemyksensä mukaan Aron maanpetoksellisiin yhteyksiin. Kuten vastasin, niin sellainen teema ei ole minun intressini rikosilmoituksissa, vaan riittää moittia valehtelua, johon hän tyypillisesti ja toistuvasti sortuu loukaten minua.

   Poista
  6. Viittasin juuri maanpetokselliseen toimintaan, joka voisi jatkua johtopäätösten teossa.

   Miten on ?

   Poista
  7. Ymmärrät kyllä.

   Tiedäthän, mihin "vaikeutesi" ymmärtää ja vastata viittaa lojaalisuutesi suunnasta valintatilanteessa Suomen ja Venäjän välillä ?

   Poista
  8. Eihän minulla ole mitään sidonnaisuuksia ja lojaaliteettia Venäjään, kun olen vain pieni suomalainen. En ymmärtänyt lainkaan noin villejä kysymyksiä 😂.

   En ole toki lojaalisuutta Suomen lainvalvontaviranomaisiin. Näkyykö tämä miten, se jää nähtäväksi.

   Luulin, että tässä olisi kyse valheita kirjoittaneen ylioppilaan seikkailuista läntisen sotilasliiton kokouksissa ym. Mutta hänestä en ole kiinnostunut kirjoittamaan, vaan Suomen viranomaisten korruptiosta.

   Poista
  9. Minulle kukaan filosofi tai poliitikko ei ole "Jumala". Keskustelua ja analyysia on hyödyllistä ja kiinnostavaa seurata, olipa henkilöistä mitä mieltä tahansa.

   Poista
  10. Kremlillä on paljon pieniä suomalaisia avustajinaan Suomessa. Tyypillisesti heitä käytetään sensoreina ja ruohonjuuritason tiedon kokoajina/päivittäjinä. Kriisissä heitä käytetään mm. sabotaasitehtäviin. Pahantahtoinen valmiiksi sisäpuolella oleva pieni saa niissä toimissa paljon aikaan vain hieman avustettuna.

   Poista
  11. Mielestäni poliisin turmeltuneisuus Suomessa ei ole mitenkään Kremlin vaikutusta, vaan pikemminkin vaikutukset pitäisi etsiä vastakkaisesta suunnasta, jos turmeluksen syyllisiä täytyy etsiä jostain

   Poista
  12. Voit toki olla poliisista mitä mieltä haluat. Mielipiteesi ei edes kiinnosta.

   Mutta oletko valmis maanpetokselliseen toimintaa johtopäätöstesi seurauksena ?

   Tähän on helppo vasta että ei, jos et ole.

   Poista
  13. Voit toki olla kysymyksesi tärkeydestä mitä mieltä haluat. Mielipiteesi ei edes kiinnosta vastattavaksi.

   Poista
  14. Mielipiteelläni ei ole väliä mutta kysymys on olemassa ilman minuakin. Kysymys on sinulle tärkeä/ei-tärkeä mielipiteestäni huolimatta. Faktaa (ei mielipide) on että et onnistu sanoutumaan irti maanpetoksellisesta toiminnasta.

   Poista
  15. Aivan. Kysymys, oletko taipuvainen maanpetokselliseen toimintaan ei kiinnosta sinua. Hyvin informatiivista.

   Poista
  16. Sinua ei kiinnosta kysymys, onko sinulla taipumusta maanpetokselliseen toimintaan. Hyvin informatiivista.

   Poista
  17. Joo ei kiinnosta eikä kysymyksellä mitään merkitystä.

   Poista
  18. Eikö todellakaan ole merkitystä tiedolla, onko sinulla taipumusta maanpetokselliseen toimintaan ?

   Faktaa (ei mielipide) on että esim. Supolle sillä on merkitystä ja myös sillä että et onnistu sanoutumaan irti valmiudestasi maanpetokselliseen toimintaan.

   Poista
  19. Minulle ei kiinnosta, mikä kysyjälle tai hänen spekulaatioissa Supolle, olisi merkittävää.

   Poista
  20. Koska olet potentiaalinen sabötööri, mikäli et onnistu sanomaan että et ryhtyisi sellaiseen. Kuten nähtävästi et pystykään. Kiertely ei kertakaikkiaan onnistu ja tiedäthän, suomalaiset näkevät läpi huijarista.

   Poista
 2. Hehehe, varmaan viranomaiset ovat kauhuissaan johtopäätöksistäsi. Aseenkantolupaahan sinulla ei ole, joten johtopäätöksesi ovat merkityksettömiä, viitataan tällä siihen kun uhosit sotatilassa ampuvasi omat upseerit. Niinkuin missään kriisissä sinua kutsuttaisiin mihinkään tai annettaisiin asetta.

  Ainoa aseesi on vessaharja ja katkera, kaunainen blogikirjoittelu. Tyydy niihin. Tutkintpyyntösi päätyvät ja kuuluvat suoraan roskakoriin. Et voi Jessikalle yhtään mitään, joten hyväksy se, kaheli.

  VastaaPoista
 3. Sen verran, että Aron väitteet Molarista eivät nyt nekään ole tästä maailmasta tai siis ovat yhtä paljon kuin Molarin väitteet omista juoksuvauhdeistaan. Eli molemmissa vahvaa liioittelua havaittaissa.
  En minäkään usko, että Molarilla olisi mitään tekemistä Odineiden tai Vastarintaliikkeen kanssa, sen sijaan väite Venäjän trollista on jo lähempänä totuutta. Ainakin kymmenisen vuotta sitten Molari mm. fanitti Putinia aivan haltioissaan tai katsoi talvisodan olleen suomalaisten syytä ja katsoi, että talvisodan rauhassa Venäjä sai takaisin sille kuuluvat alueet. Jos tämä ei ole venäjämielisyyttä, niin mikäs sitten. Nämä ja monet muut muut Venäjän autoritaarista hallintoa ja putinismia ihailevat kommentit ovat tarkistettavissa wikisitaateista, joissa on lähdeviittee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen epätarkkaa "siteerausta".

   Olen edelleen sitä mieltä, että sotiin johtaneita tapahtumia pitää tarkastella vuosikymmenien avulla, nähtävä epäluottamuksen ja vihollisuuden henki ja toimet myös Suomen rajan tällä puolella - sekä niiden tekojen ulottamisen rajojen yli. Kyse on vain historian tunnistamisesta ilman minkään maan "viherpesua".

   Poista
  2. Älä viitsi saivarrella. Mainilan laukaukset käynnistivät sodan, jota Suomen kansa ei halunnut. Laukaukset, jota olivat Neuvostoliiton törkeä provokaatio, sitä et pysty kiistämään millään tavalla.
   Epäluottamus oli molemminpuolista, siihen on syynsä, mutta me emme olleet hyökkäämässä, me jopa vedimme hyökkäyksen edellä YH-aikana rajalle komennettuja joukkoja pois!

   Poista
 4. Nythän täytyy muistaa, että Juha hyväksyy Bandidoksen kaltaiset rikolliset moottoripyöräjengit, koska hänen oma henkilökohtainen, satunnainen kokemuksensa parista sen jäsenestä on ollut "ihan mukava".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Olen poistanut kommentin, joka oli faktoihin perustuva. Nuo faktat olivat toki riipaisevia. En kuitenkaan nosta Aroa kohteeksi, vaan viranomaiset. Siksi en käännä keskustelua häneen.

   Poista
  3. Olisi ehkä paikallaan tehdä valistava kirjoitus huumeiden vaaroista, esimerkiksi miten nuoret naiset voivat joutua amfetamiinikoukkuun ja rahoittaa huumeen käytön myymällä itseään vastineeksi aineesta. Amfetamiinin vaaroihin kuuluu aivotovauriot. Hoitamattomat sukupuolitaudit aiheuttavat myös lapsettomuutta.

   Näistä ei ole koskaan turha kirjoittaa ja vakavasti varoittaa nuorisoa huumeiden vaaroista!

   Poista
  4. Sellaisissa ongelmissa ihmiset valitettavasti tuhoavat elämänsä. Kyllähän se jättää jälkensä. En kuitenkaan usko, että nuo poliisissa ja eduskunnan oikeusasiamiehen toimistossa olisivat tuhonneet harkintakykynsä sillä tavalla.

   Poista
  5. En siis ryhdy julkaisemaan kommentteja siskosten elämästä, vaikka saan niitä viestejä kohtuullisesti. He eivät ole itsessään kiinnostavia. Ilmiö virkavallan rappiosta on sitä vastoin kiinnostavaa.

   Poista
 5. Twitterissä kirjoitat, että Duginin mukaan Putin on osittain erehtynyt koronan vaikutuksista maailmanjärjestykseen. Mitä ihmettä, ethän vaan sinäkin ajattele, että erehtymätön ja 2000-luvun paras valtionpäämies olisi tehnyt virheen? Eihän vaan Putinin kuva joudu pois kunniapaikalla?

  VastaaPoista
 6. Ei tutkintaa aloiteta huumorimielessä. Jos sinä epäilet rikosta se ei tarkoita sitä, että rikos olisi tapahtunut. Poliisi on perustellusti lopettanut tutkinnat eli turha enää ruikuttaa. Suomessa toimitaan Suomen lain mukaan kuten varmaan tiedätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingin poliisi ja eduskunnan oikeusasiamiehen toimisto ovat roistoja, jotka suojelevat rikollisia - Suomen rikoslain rikkojia.

   Poista
  2. No nyt on katkeraa tekstiä.Mitä muuta Aro on aiheuttanut kuin pahaa mieltä sinulle. Ja sinä hänelle.

   Poista
  3. Mediassa ja viranomaisille levitetyt valheet ovat rikollista toimintaa, mutta Helsingin poliisi on korruptoituneena kyvytön virkansa velvollisuuksien hoitamiseen. Niin on myös eduskunnan oikeusasiamies.

   Poista
  4. Ei ketään kiinnosta sinun tilanteesi. Miksi pitäisi?

   Poista
 7. Olet rikollinen ja maanpetturi. On aivan oikein ettei sinun "oikeuksistasi" piitata vaan virkavaltakin jättää sinut oman onnesi nojaan. Jos joku kohdistaisi sinuun raakaa fyysistä väkivaltaa ja vaikkapa murskaisi polvilumpiosi, poliisi vain viittaisi kintaalla, kuten oikein olisikin. Saisit nilkuttaa rampana vessoja hinkkaamaan.

  VastaaPoista