Statcounter

perjantai 13. maaliskuuta 2020

Kuka saalistaa korona-psykoosissa? Ja millä hinnalla?

Monta säkkiä wc-paperia korona-psykoosissa


Helsingissä Liikuntamyllyssä seurojen treenit lopetetaan. Siellä liikkuu paljon väkeä, joka liikkuen on tullut entistä terveemmäksi. Ehkä Myllyssä on käynyt joku henkilö, joka on sittemmin todettu sairastuneen ärhäkkään virukseen. Itseasiassa tiedän henkilön. 

Helsingissä Itäkeskuksen uimahalli suljetaan. Sielläkin on kai käynyt joku henkilö, joka on joskus sairastunut ärhäkkään nuhaan. Mutta tämän vuoksi suljetaan liikuntamahdollisuudet kaikilta muiltakin! 

Pukinmäen yleisurheilukentän huoltotilat ja kaikkien ulkokenttien huoltotilat suljetaan.

Hopeasomman hiihtokisat peruutetaan viikonloppuna, vaikka siellä ei ole toistaiseksi käynyt kukaan koronaan sairastunut. Hopeasomman kisoissa nuori väki kisaa hiihtäen. Väki on hajautunut ulkotilassa laajalle alueelle. Nyt kasvatetaan väkeä sulkeutumaan psykoosissa kotien sisälle television propagandan ja tietokoneen äärelle. 

Helsingissä jalkapallojoukkueiden futistreenit on peruutettu.

Urheilukilpailuja peruutetaan toinen toisensa jälkeen, vaikka kävijämäärä olisi tuskin viittä sataa ja tuskin nämä kaikki toisiaan halaavat. Monissa tapauksissa urheilukilpailut olisivat ulkotilassa ja suurella alueella hajautettuna monien kilometrien alueelle. Jos kisat yritettäisiin järjestää, niin poliisi keskeyttäisi.

Ärhäkkänä viruksena korona voi olla tuskallinen kokemus. Suomessa reilu 150 henkilöä on saanut tuon ärhäkän nuhan, kukaan ei ole kuollut, osa on tullut terveeksi, joillakin se on ollut vain lievää.. Suomessa kuolee ennenaikaisesti enemmän siihen, että kaljan ja muiden päihteiden kanssa läträtään olohuoneen sohvalla. Miksi sitä ei julisteta pandemiaksi?

Tulin poikani kanssa hänen pianosoiton tunnilta. Poikani näki, että joku ”crazy” nainen kantoi äärimmäisessä hädässään kolmea valtavaa wc-säkkiä. Häntä ilmeisesti paskatti kovasti. Menin tämän jälkeen Alepaan, jossa monella oli oudon täydet ostoskärryt. Vaimoni pyysi ostaa jauhelihaa ja ostin kaupan VIIMEISEN jauhelihapakkauksen. Yksi pakkaus olisi riittänyt joka tapauksessa, sillä emme syö paljon. Olipa ilmeisesti hamstraaminen päässyt valloilleen paniikkiin joutuneiden ihmisten tähden.

Helsingissä pormestari ohjeisti, että kaikki matkalaiset jäävät viikon karenssiin, paitsi Pohjoismaissa ja Virossa matkustaneet. Tämäkin sääntö on outo, sillä Ruotsi on huomattavasti pahempi alue kuin Venäjä tuolle ärhäkälle nuhalle. Ruotsi on jopa paljon pahemmassa tilassa kuin Suomi.

Aikovatko ihmiset hulluudessaan istua kotinsa vessassa - kenties perhepöntöttämisissään - seuraavan kuukauden?

Paniikki voi palvella hybridioperaatiota


Paniikki luo koealustan jatkotoimille, jotka voivat palvella hybridioperaatiota, jos tämä paniikin rakentaminen ei ole ollut jo alusta alkaen hybridioperaatio.

Alexandra Shcherbakovan haastattelussa Eurooppalaisen itsenäisen hybriditutkimuslaitoksen johtaja, dosentti Johan Bäckman on perjantaina 13.3.2020 arvioinut koronavirusta mahdollisena hybridioperaationa, jota sotilasliitto Nato voi käyttää tai jonka on voinut kehittää. 

Alexandran artikkelissa pohditaan koronavirusta Naton hybridinä sotilasoperaationa. Hätätilan käyttöönotto joissakin maissa koronaviruksen takia voi linkittyä tai palvella Naton sotilasblokin laajempia harjoituksia. Nyt on ajettu yhteiskunnat tilaan, joka muistuttaa sotalain harjoittamista. Kansalaisten sosiaalista vuorovaikutusta rajoitetaan rajusti, jolloin kotiinsa sulkeutuvat ihmiset ovat helpommin alttiita muulle vaikuttamiselle. 

”Mitä näemme nyt Euroopassa: Naton tärkeimmät jäsenmaat sulkeutuvat, --- väestön keskuudessa on syntynyt keinotekoinen paniikki".

Tämä paniikki voi olla jo itsessään Naton sotilasjoukkojen manipuloima – tai tämä paniikki ainakin tarjoaa otollisen pohjan Naton jatko-operaatiolle.

Tähän paniikkiin ja suorastaan psykoosiin saattaminen koetaan CIA:n perustamassa Radio Free Europassa ilmeisesti jonkinlaiseksi missioksi, minkä tähden myös siellä moititaan Vladimir Putinia, joka on toiminut tehokkaasti ja torjunut alusta alkaen paniikkia. 

Johan Bäckman huomauttaa, että juuri nyt Naton harjoitukset ovat käynnissä Euroopassa. Juuri hybriditoimet simuloivat sotalakia. Näin saadaan operaatio, kun tietyt maat ja kaupungit suljetaan sekä lennot kielletään.

Bäckman kertoo olleensa Suomessa viimeiset kuukaudet. Kun hän ylitti rajan, häneltä kyseltiin, missä oli viimeiset 14 päivää. Nämä vain kyselivät, mutta eivät tarkistaneet mitään ja ihmiset voivat sanoa mitä tahansa.

Koronaviruksen alkuperä hämärä


Kiinan ulkoministeriön edustaja Zhao Lijian kertoi 12. maaliskuuta Twitterissä, että Yhdysvaltain armeija olisi voinut tuoda COVID-19 -koronaviruksen Kiinaan. Kyse on näet siitä, milloin todella ensimmäinen potilas ilmestyi? Hän kyselee, ehkä Yhdysvaltain armeija toi epidemian Wuhaniin.

Arvostettu brittiläinen lääketieteen aikakausilehti The Lancet on julkaissut useamman tutkimuksen koronaviruksen historiasta. Professori Chaolin Huangin tutkijaryhmä mukana myös Yeming Wang, professori Xingwang Li, professori Lili Ren, professori Jianping Zhao ja Yi Hu arvioivat 24.1.2020  julkaistussa tutkimuksessa vuonna 2019 koronavirukselle tartunnan saaneiden potilaiden kliiniset piirteet. Tutkijat keräsivät ja analysoivat tiedot potilaista, joilla oli laboratoriossa vahvistettu 2019-nCoV -infektio. 41:stä potilaasta 30 (= 70 %) oli miehiä. Kahdeksalla potilaalla oli diabetes, kuudella verenpainetauti ja kuudella sydän- ja verisuonisairauksia. Tutkimukseen kuuluvista potilaista 49 % oli 25-49 vuotta vanhoja ja 34 % iässä 50-64 vuotta. Ikäprofiili ei ollut aivan niin vanhusvoittoinen, kuin julkisesti narratiivi kertoo ongelmiin joutuvista ihmisistä.

Tutkituista joillakin 66 % oli yhteys Wuhanin meriruokatorille, mutta ei kaikilla! Kiinan hallituksen virallinen tarina oli toistanut sitä, että virus olisi peräisin Wuhanin markkinoilta.

Tapauksia vahvistettiin myös Kiinan muissa provinsseissa sekä Thaimaassa, Japanissa, Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa.

Pian salaliittoteoriat ilmestyivät  täyttämään  epäselvyyksiä koronaviruksen todellisesta alkuperästä, johon ei oltu saatu riittävää varmistusta.  Aito tutkimus myös eteni samanaikaisesti ja vahvisti, että salaliittoteoriat eivät olleet turhaan nähneet ongelmia vanhoissa selityksissä. Lopulta helmikuussa 2020 ilmestyi kiinalainen tutkimus, joka nimenomaisesti torjui Wuhanin markkinat viruksen ensimmäisenä syynä. Tämän jälkeen avautuu uusia kysymyksiä, jos niitä kysyisi. 

Express-lehdessä Tom Fish nostaa 12.3.2020 esille uudemmat tutkimukset, joiden mukaan koronavirus ei periytynyt Wuhanin meriruokamarkkinoilta.

Kiinan tiedeakatemia ja Kiinan aivotutkimuksen instituutti ovat raportoineet, että koronavirus (SARS-CoV-2) on tullut Kiinaan nimenomaan muualta.

 Tohtori Yu Wenbin ryhmä analysoi 93 näytettä ja metsästivät tartunnan lähdettä. 8. joulukuuta ja 6. tammikuuta tapahtui kaksi suurta populaatiolaajennusta viruksen leviämisessä. Tutkijoiden loppupäätelmäksi muodostui, että koronavirus ei ole Wuhanin markkinoilta, vaikka suurimmalla osalla myöhemmissä tapauksissa oli yhteys markkinoille, jotka suljettiin 1. tammikuuta.


Tutkimus Decoding evolution and transmissions of novel pneumonia coronavirus (SARS-CoV-2) using the whole genomic data helmikuuta 2020 on saatavissa.

Tutkimusta on esitelty myös kiinaksi.

Korona-rajoitukset irrationaalisia


Hybridisotaan ja informaatiosodankäyntiin jo usean vuosikymmenen ajan paneutunut professori Andrei Manoilo toi esille vuonna 2009 keskusteluissa, silloin Venäjän ulkoministeriön diplomaattiakatemian professorina, kuinka informaatiosodan asiantuntijat ja psykologit ovat tutkineet joukkojen käyttäytymistä. Tyypillisenä tekniikkana ja menetelmänä on saattaa väkijoukko paniikkiin, jotta heitä olisi helppo hallita.

Totalitaarisissa lahkoissa myös varmistetaan seuraajien tottelevaisuus tuolla tavalla. Silloin professori kysyi, että kuka tietää, valmistautuuko Yhdysvallat uuteen sotaan.

Tällä hetkellä korona-hysteria tarjoaa myynninedistämisen pelkojen avulla. Jäämme odottaa pelokkaiden ihmisten mentyä paniikkiin, kuka saalistaja ojentaa "auttavan kätensä", mutta tietysti saalistaja ojentaa kätensä omilla ehdoillaan eikä ilmaiseksi. Kansalaisten kuuliaisuutta voidaan silloin tehostaa olemassa olevilla arkkityypeillä. 

Vuonna 2009 Manoilo viittasi psykoanalyysin isään Sigmund Freudiin, joka havaitsi ihmispsyykeen tiedostamattoman ja alitajuisen toiminnan valtavan osuuden psykologisista toiminnoista. Tämä alitajunta – tiedostamaton – ei noudata loogisuutta ja standardikäyttäytymistä.
Psykologisten tekniikoiden avulla ”voidaan muuttaa kansalaisten luontoa, ohjata heitä sokeisiin vaistoihin, ja siksi se on pätevä poliittinen väline”.

Nykyään Manoilo toimii Moskovan valtioyliopistossa valtiotieteen professorina ja Venäjän Federaation turvallisuusneuvoston tieteellisen neuvoston jäsenenä.

Radio Sputnikin haastattelussa 12.3.2020 professori Andrei Manoilo analysoi, että koronaviruksesta johtuvat ihmisoikeuksien rajoitukset ovat pitkälle irrationaalisia.

 ”Jos epidemia lakkaa huomenna, he sanovat, että karanteeni auttoi, vaikka tätä on mahdotonta todistaa”. Hän vertaa keskustelutoverinsa Avigdor Eskinin kanssa syntyvää mielentilaa psykoosiin.

Anna News on tehnyt reportaasin koronaviruksen paniikista ja massapsykoosista, mitä dokumenttia varten toimittaja haastatteli psykologeja. Venäläinen psykologi Solonin Taras on kirjoittanut paniikkiin joutuneiden ihmisten riskikäyttäytymisestä ja itseasiassa heikentyneestä vastustuskyvystä tämän koronapsykoosin aikana.

Psykologi Vladimir Pavlovsky on arvioinut koronavirukseen liittyvää paniikkia monipuolisesti liittämättä paniikkia suunnitelluksi operaatioksi.

Informaatiovaikuttamiseen erikoistunut analyytikko Konstantin Tsarenko on kiinnittänyt huomiota koronaviruksen leviämisen ja luodun paniikin erityisiin piirteisiin jopa salaliittoteorioita kiehtovalla tavalla.

Alexander Dugin kirjoittaa nopeasta siirtymästä epidemioiden kieleen, jossa poliittisesti ja filosofisessa mielessä hätätila määrittää suvereenin ja päätöksenteon. Alexander Dugin on pohtinut myös toisaalla kirjoituksessaan koronavirusepidemiaa globalisaation ja liberalismin loppuna.

En suosittele Duginin lukemista "suositusten" tarpeisiin, vaan "tilanneanalyysia" varten. Näen itse hysterian käytön demokratian kaventamiseksi uhkaksi, mitä Dugin ei koe ainakaan yhtä vakavasti.

Vastauksia saalistajasta voidaan etsiä. Atlantin neuvoston (Atlantic Councilin) presidentti ja toimitusjohtaja Frederick Kempe on jo vaatinut, että Donald Trumpin on otettava käyttöön Naton viides artikla "koronaviruksen torjuntaan".
Naton rakenteisiin kuuluva valitettava odotettu sotilaallinen siirto

xxxx


Ennenkuin ryhdyt taas panikointiin jättäytyen hyvistä terveellisistä liikunnallista harrastuksista pois ja sulkeudut kotiisi television luo vessapapereiden ja säilykepurkkien kanssa, niin olisi aiheellista pohtia massapsykoosin riskejä esimerkiksi edellä kerrottujen linkkien kautta.

Kaavio väitöskirjani sivulta 188, kertoo paniikkiin joutuvan yhteisön tyypillisestä johtamisesta. Toistaiseksi Suomessa on suojattu avoimuutta koronapaniikista huolimatta. Paniikkia seuraa valitettavasti tyypillisesti vallankäytön keskittäminen. 


Kunnioittaen,

Juha Molari, 
siivooja
D.Th, BBA.
GSM +358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)


18 kommenttia:

 1. Tämä on näitä vaihtoehto-todellisuuden tuottamia blogikirjoituksia, joissa ei ole järjen häivää. Kun ei ole aivokapasiteettia omaan ajatteluun tarvitsee aina sen auktoriteetin joka on hyvä ja oikea, sekä salaliiton länsivalloilta, joka on paha ja kauhea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on mahtava aivokapasiteetti, vaan tällä kertaa et ole käyttänyt sitä.

   Poista
 2. Tuohon vessapaperihysteriaan tuttavani rouva 80v antoi loogisen arvauksen, jostain liekö netistä peräisin että kolmi-/nelikerroksiseen vessapaperiin on pehmeämpi niistää kuin talouspaperiin tai käsipaperiin.

  VastaaPoista
 3. Muuten tuo informaatiovaikuttuminen tuntuu järkevältä. Koronaa aikaisemmin oli sika- ja lintuinfulenssat mutta niiden aikana ei vielä sosiaalinenmedia ollut nykyisellä tasolla. Se voi olla sopiva syy kokeilla huhujen ja disinformaation levitystä somessa ja seurata kuinka tietovaikuttaa somen kautta. Virusten levitystä on ennenkin annettu disinformaationa, tulee mieleen kuinka KGB ja Itä-Saksalaiset laskivat mm. Intiassa juttuja että AIDS on Fort Detrickistä peräisin ja juttu kiersi ympäri maailmaa kehitysmaissa ja lännessä keltaisessa lehdistössä. Ketkä levittävät sitten disinformaatiota, ilmeisesti sitä tulee vähän joka suunnalta koska sen varjolla voidaan kokeilla ja testata varautumissuunnitelmia. Hauskin varautumissuunitelma jonka tiedän on USA:n hallituksen skenaario zombien invaasioista.

  VastaaPoista
 4. "Pian salaliittoteoriat ilmestyvät"
  Näytti ilmestyvän, vai että Nato tämän takana onkin?!
  Ei ole Juha, kyllä tämä on ihan vain virus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viruksen hämärän alkusyyn ja leviämisen jätän sivuun, mutta huomautan, että paniikkia hämärät tahot voivat käyttää

   Poista
 5. Kyseessä on ilmeinen NATO-läntis globalististen tahojen hybridi operaatio. Korona virusta ei ole olemassa. Jotkut ihmiset ovat kehittääneet nocebo oireita altistuttuaan tälle viha mieliselle lästisten tahojen propagandalle. Pitäkää ihmiset pää kylmänä.

  VastaaPoista
 6. "Kiva" kun vetoat Bäckmanin pölhöihin lausuntoihin. Tämä dosentti näkee CIA:n agentit ja lännen tiedustelupalvelut ihan kaikessa, myös tässä pandemiassa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molarin lienee parasta muuttaa Venäjälle turvaan koronavirusta. Tosin kielitaidottomana ilman mitään ammattiosaamista kuolisi äkkiä nälkään ja kylmään, kun vaimo tietenkin laittaisi moisen pellolle. Mutta Suomen riittoisat sosiaalituet ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin joutava venäläinen valtio.

   Poista
 7. Jopa tällaisessa asiassa onnistut jakamaan disinformaatiota. Ei Liikuntamyllyä suljeta! Liikuntapaikat ovat auki normaalisti. Vain uimahallit suljetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, että Liikuntamylly on auki. Valitettavasti sain tiedon, että Mylly olisi kiinni ja siksi emme voi treenata. Yritin varmistaa, mutta mistään en saanut vahvistusta mihinkään suuntaan. Tänään sunnuntaina menin Myllyyn ja näin, että se on auki. Vahtimestari väitti, että urheiluseurat olisivat sopineet harjoitusten lopettamisesta. En ole tehnyt tai kuullut sitä sopimusta. Niin huomenna maanantaina kutsun ne juniorit paikalle Myllyyn, ketkä tulevat.

   Poista
  2. Disinformaatio ja valehtelu on entisen pastorin elämäntehtävä, tosin siitä ei makseta palkkaa.

   Poista
  3. Laitettiin Liikuntamyllyyn tietoa, että Juhalla on epäilty koronavirus Venäjältä, että osaavat olla varuillaan.

   Poista
  4. Se on oma ongelmasi, jonka johdosta en enää käänny rikosilmoituksen avulla poliisin ja syyttäjän puoleen. Minulla on seuraava vaihe.

   Tietysti luulet fiksuksi itsesi, kun osaat nyt käyttää jenkkien ip-osoitetta, mutta karvat kädessä eivät hämää minua, jos ääni on vanha tuttu (käytän Raamatun esimerkkiä).

   Poista
  5. Kirjoitit twitterissä, että jotkut epäilevät sinulla olevan koronavirus ja siitä olisi ilmoitettu liikutamyllyyn siksi ettet pääsisi valmentamaan. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta olen huolestunut.

   Tuliko sinulle mieleen että joku on mahdollisesti ottanut vaaran huomioon lastensuojelun johdosta ja sinä olisit vain sivutekijä Liikuntamyllyn toiminnassa?

   Poista
 8. Pelolle on annettu valta. Itse kieltäydyn tottelemasta viranomaismääräyksiä. En pelkää virusta tippaakaan. Kehotan kaikkia kapinoimaan määräyksiä vastaan. Emme alistu antikristuksen vallan alle. Emme ota pedon merkkiä. Emme kumarra väärää kristusta. Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, armahda meitä tältä hysteeriseltä soopalta. Kuin kakarat, pienet lapset, maailma palvoo koronajumalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentaattorilla on ollut julma uneton yö klo 2, kun kirjoittaa piruilua - näkemyksiä, joita kukaan ei edusta.

   Vakavammin voisi tunnistaa irrationaalista paniikkia, jonka tähden vallaseliitin voimakeinot voivat tulla hyväksytyiksi yli tarpeen tai ainakin hysteriaa esiintyy. Sitten on olemassa rationaalista asioista huolehtemista, mutta se ei ole pelonsekaisuutta.

   Poista