Statcounter

maanantai 18. lokakuuta 2010

Dokka Umarov ja Timur Hashiev välttivät Suomessa esitutkinnan ja rikossyytteen

Helsingin syyttäjäviraston kihlakunnansyyttäjä Tero Kekki antoi 7.10.2010 asiassa E 10/9970 laiton uhkaus (RL 25:7 §) määräyksen tutkinnanjohtaja Mika Myöhäsen 30.9.2010 tekemän esityksen mukaisesti esitutkinnan lopettamiseksi kustannusperusteella. Venäjän matkani ja postin hitauden tms. tähden sain mainitun päätöksen Helsingin syyttäjävirastosta vasta äsken tänään 18.10.2010.

Päätös tutkinnan lopettamisesta oli ennakoitavissa, vaikka pettymys, koska poliisilla olisi ollut erityisiä mahdollisuuksia sähköpostiliikenteen selvittämiseksi eri valtioiden läpi. Tavallisella kansalaisella ei ole niitä mahdollisuuksia selvittää tuota liikennettä. Laiton uhkaus tuli nyt joka tapauksessa dokumentoitaviksi poliisin tietoihin. Myös perustelu yli päivän kestävästä poliisityöstä on naurettava, kun näen hyvin ip-tietojen valossa, että KRP on käyttänyt useita kymmeniä tunteja blogini tavanomaisten juttujen lukemiseen ilman mitään esitutkintaakin. Poliisilla näyttää olevan aikaa sittenkin netissä surfailuun, mutta ei yhtä työpäivää sähköpostiliikenteen kulun selvittämiseksi rikosilmoituksen jälkeen! Herää kysymys siitä, että nauttiiko Doku Umarov Suomessa poliittista suojelua, diplomaattisen koskemattomuuden mukaista erityiskohtelua.

Perustelun viimeinen kappale särähtää korvaan vastenmielisesti: ”Vaikka poliisi suorittaisi perusteellisen esitutkinnan, ei ole todennäköistä, että kukaan henkilö joutuisi tapahtumasta rikosoikeudelliseen vastuuseen. Lisäksi perusteellisen esitutkinnan suorittaminen veisi arviolta aikaa useamman työpäivän”. Tutkinnanjohtajan väite, ettei ole "perusteltua syytä olettaa" Doku Umarovin mitenkään liittyvän viestiin on osoitus suomalaisen poliisin ilmeisestä lintukotoisesta, valheellista turvallisuutta elättävästä uskovaisuudesta. Yhtä pahasti särähtää korvaan tutkinnanjohtajan käyttämä ilmaus "presidentti" terroristi Doku Umarovista!

Kavkaz Center on Doku Umarovin toistuvien ilmoitusten perusteella hänen virallinen web-kanavansa, ilmeinen komentokeskus. Juuri hänen oma komentokeskuksensa Kavkaz Center on informoinut lähimmän puolen vuoden aikana yli 30 eri artikkelissa monilla eri kielillä, että taistelisin agenttina Doku Umarovia ja hänen joukkoaan vastaan, ml. Kavkaz Centeriä vastaan. On ilmeisen selvää, että Doku Umarovin tiedossa on hyvinkin nimeni!

Tutkinnanjohtajan esitys:


Kihlakunnan syyttäjän päätös:Timur Hashievin ja Dokka Umarovin nimissä tullut sähköpostiviesti:Тимур Хашиев:
Советуем вам прекратить свою деятельность направленную против Кавказ Центра. Есле вы не одумаетесь, то мы отрежем тебе голову и всей твоей семье. 7 дней тебе на раздумье.
Докка Умаров


Timur Hashiev:
We advise you to stop your activities against Kavkaz Center. Unless you come to your senses, we will cut off your head and those of
your whole family. You have 7 days to consider.
Dokka Umarov


Minulle riittää toistaiseksi tässä asiassa tuomioksi Dokka Umarovin ja hänen assistenttiensa ikuinen tuli helvetissä:
Kuvan lähde: Yamartnah- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)