Statcounter

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Kaukasian emiirikunnalla ja Doku Umarovilla on vahvat kummisedät ja kummitädit

Kaukasian emiirikunnalla ja Doku Umarovilla on vahvat kummisedät ja kummitädit. Sen vuoksi Suomen media tietää varsin hyvin käsitellä näitä kansainvälisiä terroristeja poikkeuksellisella lempeydellä. Suomen poliisiviranomaiset eivät rohkene poliittisen riskin vuoksi ryhtyä terroristijärjestön verkostojen tuhoamiseen Suomessa. Asian suomalainen russofobinen ulottuvuus on tiedetty Venäjällä asiantuntijoiden keskuudessa varsin hyvin. Venäjän Federaation presidentti Dmitri Medvedev tyytyi toteamaan, että Suomi kantaa itse riskinsä terrorismiin myötämielisestä suhtauvasta politiikassa, jonka mukaisesti Kaukasiasta tulee väkeä Suomeen saadakseen sosiaalista ja poliittista suojaa. Tämä väki ei voi sietää, että heidän nimensä menisivät Venäjän viranomaisten tietoon. Tämä on hyvin erikoista, jos heillä ei ole mitään hämäräpuuhia mielessä tai taustalla. Tosiasiassa Venäjän tiedusteluviranomaiset ovat tienneet alusta alkaen jokaisen sijainnin Suomessa, mutta ovat sallineet jopa hyvin epäilyttävien ihmisten elää Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Venäjä ei ole harjoittanut Yhdysvaltojen tavoin terroristimetsästystä yli omien rajojen. Kaukasian emiirikunnan väen tunnistaminen ei ole ollut todellakaan yksittäisen papin ja entisen palopäällikön varassa, vaan jokainen Kaukasian emiirikuntaan myötämielisesti suhtautuva suomalainen ja Kaukasiasta saapunut henkilö on tiedetty jo aiemmin tietyissä venäläispiireissä. Vanha sanonta on hyvin totta: Moskova kuulee kaiken! Venäjä on osoittanut sellaista poikkeavaa hienotunteisuutta suomalaisten terroristisille harrastuksille, että minun tekee pienenä kyläpappina kovasti mieli kysyä alan venäläisiltä asiantuntijoilta, miksi nämä sallivat kaiken tapahtuneen hyvästä tietämyksestään huolimatta.

5.kesäkuuta 2007 kokoontui Helsinkiin terroristijärjestön Kaukasian emiirikunnan ulkomainen edustusto virallisten edustajiensa ja enemmän tai vähemmän hyväuskoisten hölmöjen kanssa. "Kaukasian emiirikuntaa" on toki tässä yhteydessä anakronistista käyttää, koska käsite kehiteltiin vähän aikaa myöhemmin, mutta siitä huolimatta osanottajat ja edustajien valtuuttajat liittyvät monipuolisesti nykyiseen Kaukasian emiirikuntaan, jota siis Doku Umarov johtaa Nokia-puhelimellaan Kavkaz Centerin viestintäverkostojen avulla. Osanottajakunta selittää paljon, miksi kansainvälisesti terroristiksi tunnustetun Doku Umarovin ja hänen terroristijoukkonsa Kaukasian emiirikunnan viestintä-, rahoitus- ja rekrytointitoimintaan ei puututa Suomessa asianmukaisella vakavuudella.

Tšetšenian alueelle terroristijoukkojen perustaman fantasiahallinnon, vuosina 2006-2008 Doku (Dokka) Umarovin johtaman ns. ”Ichkerian tasavallan” (Чеченская Республика Ичкерия) edustajat tapasivat Suomen ex-presidentin Martti Ahtisaaren tämän toimistossa Crisis Management Intitiative. Tämän toimiston osoite on: Eteläranta 12 (2. kerros) 00130 Helsinki Suomi. Kaukasian emiirikunta ei ole saanut virallista tunnustusta valtioksi mistään, Yhdysvallat ja Venäjä ovat julistaneet sen terroristijärjestöksi, mutta Etelärannassa on osoitettu vihreää valoa separatien ja terroristien fantasiayhteisölle, ”Kaukasian emiirikunnalle”.

Kokoontumisen järjestäjänä oli Venäjä-Tšetšenia ystävyysseura («Общество российско-чеченской дружбы»), joka ei tarkoita Suomi-Kaukasia ystävyysseuran tavoin ystävyyttä alueen valtaväestön kanssa, vaan Oksana Chelyshevan kaltaista kiivailua Venäjän yhtenäisyyden hajottamiseksi (Оксана Челышева, Venäjä-Tshetshenia –seuran aktivisti, Toinen Venäjä-ryhmittymän kiivailija). Finrosforum - kuten Kerkko Paananen, Heidi Hautala ja Mikael Storsjö - on ollut usein tiiviissä yhteydessä, vaikka Oksanan edustama järjestö on kuitenkin laiton vihajärjestö. Vuonna 2007 paikalle osallistui toki muitakin separatistisia tahoja.

Tämän kyseisen seuran ОРЧД - Venäjä-Tšetšenia ystävyysseura - Nižni Novgorodin käräjäoikeus oli jo syksyllä 2006 tuominnut syyttäjän vaatimuksen mukaan lakkautettavaksi ääriliikkeenä. Seuralla oli ollut myös talousepäselvyyksiä useiden vuosien ajalta. Tämä seura oli ollut jo selvitystilassa ja lopettamisuhan alla 14.11.2005, jolloin tuomioistuin kuitenkin hylkäsi vielä lopettamisvaatimukset. 15.8.2005 Federaation verovirasto oli havainnut seuralla veroepäselvyyksiä ja syyllistymisen rikoslain 199 pykälän vastaiseen laajamittaiseen veronkiertoon. Lokakuussa 2006 tuli sitten lopullinen tuomio vihajärjestön Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuran lopettamiseksi. Mainitulla vihaseuralla oli myös toimisto Groznyissa. Syyttäjä oli aiemmin tammikuussa 2006 esittänyt vaatimuksen 5 vuoden vankeusrangaistuksesta järjestön toimittajalle Stanislav Dmitrievsky, koska tämä oli yllyttänyt uskonnolliseen ja etniseen vihaan julkaisemalla puolutuspuheita Aslan Mashadoville ja Ahmed Zakajeville. Tuomio tuli 3. helmikuuta 2006, mutta se oli varsin lievä kahden vuoden vankeusrangaistus. Tuskin Martti Ahtisaari – tämä Karjalan palauttaja, Nato-mannekiini ja Kosovon "rauhanprosessin" kummisetä – oli huonosti informoitu siitä, että vastaanotettu delegaatio edusti oikeudessa jo tuomittuja rikollisjärjestöjä ja terroristeja.

Kokoukseen osallistui myös Kaukasian emiirikunnan terroristijärjestön viestintäverkoston Kavkaz Centerin sisarjärjestö ”Finrosforum”. Paikalla oli myös Venäjälle vihamielisesti suhtautuvan mitä varakkaimman George Soroksen ja hänen instrumentinsa Open Society Institute rahoittama ja perustama Human Rights First. Kun pohditaan niitä pieniä roposia, joita Mikael Storsjö on myöntänyt antavansa Kaukasian separatistien hyväksi, niin on rehellisyyden nimissä nähtävä, että todelliset suuret rahavirrat tulevat näitä muita kautta!

Venäjältä oli mukana moskovalainen Фонд защиты гласности (Glasnost Defence Foundation), joka on Moskovassa 27.9.1999 rekisteröity järjestö. Järjestö toimii hyvin pitkälle myös George Soroksen rahoituksen turvin, mukana ovat rahoittajina myös mm. РОО «Открытая Россия» (Avoin Venäjä), Ronald Reaganin ja Naton perustama NED (Национальный Фонд в Поддержку Демократии, США), Фонд Форда (США) (Ford säätiö so. Xerox, Alcoa Inc., Coca-Cola Co, Rock Creek), Фонд Дж. и К. МакАртуров (США) (MacArthur Foundation), Фонд «Евразия» (Euraasia säätiö), Посольство Нидерландов в РФ (Alankomaiden suurlähetystö Venäjällä). 26.1.2005 Oleg Popov kirjoitti terävän seikkaperäisen analyysin ”Well-paid defense of their rights” näiden järjestöjen taustoista ja ideologiasta ortodoksisessa julkaisussa ”Православие”.

Paikalla olivat myös Doku Umarovin tällöin johtaman terroristiyhteisön ”Ichkerian tasavallan” entinen varapuheenjohtaja Sayyid Hassan Abumuslimov (Саид-Хасан Абумуслимов) ja Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan professori Tuomas Forsberg. Ihmettelen, miten Forsberg saatiin puhdistamaan nimellään tuota hämärätyyppien kokousta. Aina ja kaikkialla siellä, missä protestoidaan Venäjän valtiollista johtoa vastaan, on myös paikalla kaksi leppymättömästi Venäjän hallintoon vihamielisesti suhtautuvaa ”ohjaajaa”: Andrei Nekrasov (Андрей Некрасов) ja Olga Konskaja (Ольга Конская, rauha hänen sielulleen koska kuoli 28.5.2009).

Mukana oli myös Kavkaz Center -terroristiverkoston ylläpitäjä Mikael Storsjö (Микаель Стурше). Kokouksessa oli läsnä Doku Umarovin johtaman ”Ichkerian tasavallan” ”ensimmäinen varatiedotusministeri Isa Dzhabrailov (Иса Джабраилов), joka on aivan viime aikoihin saakka kirjoittanut lukuisia artikkeleita Kavkaz Center –sivustolle. Abdullah Tammen ja Juha Molarin sekä mahdollisesti muidenkin kirjoittamaan kirjaan tulee hänestä seikkaperäinen profiilikuva. Mainittu ”Ichkerian tasavallan” oli terroristipäällikkö Doku Umarovin johtama vuosina 2006-2008, kunnes hän ilmoitti sen yhdistymisen uuteen rikolliseen fantasiaan ”Kaukasian emiirikuntaan”. Etelärannassa oli myös Heidi Hautala (Хейди Хаутала).

Etelärantaan kokoontunut kokoontunut jengi vaati Venäjän armeijan kenraaleille syytteitä sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)