Statcounter

maanantai 18. lokakuuta 2010

Suomi-Kaukasia ystävyysseura ry juhlii rekisteröitymistään 22.10.2010 kello 18

Suomi-Kaukasia ystävyysseura ry juhlii rekisteröitymistään 22.10.2010 kello 18, sillä Suomi-Kaukasia ystävyysseura on nyt rekisteröity yhdistys, ry. Viime viikolla asian johdosta Patentti- ja rekisterihallituksen henkilö soitti ystävyysseuran sihteerille, joka pyysi kuitenkin viivästyttää rekisteröitymistä vielä tähän päivään erään muun järjestelyn johdosta. Nyt asia on kunnossa, jotta sekä Suomen että Venäjän (ja toki myös mm. Abhasian ja Etelä-Ossetian ym.) lakeja ja asetuksia kunnioittava ystävyysseura saa toimia ja vaikuttaa paremman kanssakäymisen kehittämiseksi.

Juhlimme ystävyysseuran rekisteröitymisen valmistumista ystävien ja sidosryhmiemme kanssa yhteisellä aterialla, kokoontuminen on perjantaina 22.10.2010 klo 18:00 osoitteessa Bulevardi 2 (Helsinki). Vaikka kokoontuminen on juuri tuossa tarkoitushakuisessa osoitteessa (kadulla) ja kutsumme ystäviemme lisäksi jopa täten julkisesti Mikael Storsjön (kuuluu epäilemättä käänteisellä tavalla sidosryhmäämme) juhlistamaan ystävyysseuramme syntyä, emme aio syödä jo kadulla Storsjötä ja Kavkaz Centeriä alkupaloina ennen varsinaista pääruokaamme. Myös median edustajat ovat epäilemättä eräs sidosryhmämme ja voivat tulla paikalle, mutta Iltalehden toimittajat eivät ole tervetulleita. Median edustajia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon ystävyysseuran sihteerille (J. Molari, GSM +358 44 322 2661). Myös itse kunkin ystävän olisi viisasta varmistaa saapumisensa torstaihin 21.10 kello 18 mennessä em. sihteerille, jotta osaamme ennakoida tulijoiden määrän. Luotettavin ilmoitus on tekstiviesti, sillä sattuneesta syystä sihteeri voi olla myös kovasti kiireinen muun maailman asioiden tähden.

Koska emme saa mitään CIA:n dollari – tai FSB:n ruplarahoitusta (emme edes sekeleitä mossadalta) tms., niin köyhänä ystävyysseurana odotamme, että kukin kustantaa itse syömisensä ja juomisensa. Paikalla on toki koko Suomi-Kaukasia ystävyysseuran hallitus (ml. Johan Bäckman, Abdullah Tammi ja Juha Molari) ja muita mielenkiintoisia henkilöitä!

- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)