Statcounter

lauantai 16. lokakuuta 2010

KIITOS JUMALAN: tänään tulleen uutisen mukaan Doku Umarovin terroristijoukko yhä syvenevissä sisäisissä riidoissa

Olen jo varma, että helvetin tuli polttaa saatanallisten bandiittien varpaita – ja kohta koko sieluakin.
Kuvan lähde: Yamartnah

Kavkaz Centerin tänään päivällä antaman uutisen mukaan Doku Umarovin terroristijoukko ”Kaukasian emiirikunta” (Имарат Кавказ) on vakavissa uudelleen järjestelyissä kiristyneiden suhteiden tähden, jotka ovat muodostuneet terroristiorganisaation Al-Qaida –siipeen. Osama bin Ladenin johtamalla moni-ilmeisellä terroristijärjestelmällä on ollut jo parin vuosikymmenen historia Pohjois-Kaukasian kriisissä. Vuoden 2010 alussa Venäjän turvallisuuspalvelu onnistui saavuttaa useita sankaritekoja tuhoamalla Al-Qaida –aktivisteja.

Kirjoitin 6. helmikuuta 2010 siitä, miten Al-Qaida –terrorisjärjestön Pohjois-Kaukasian divisioonan perustaja, 48 vuotta vanha Mohmad Shabaan tai Mohammad Shabaan (venäjäksi: Мухаммад Шабаан), egyptiläisittäin tunnettu Seif Islam (venäläisittäin: Сейф Ислам), saatiin vihdoin 2.2.2010 surmattua Dagestanissa Venäjä turvallisuuspalvelun FSB:n toimesta. Mohmad Shabaan kuului myös ns. Muslimiveljeskuntaan. Mohmad Shabaan liittyi Khattabin järjestämään al-Qaidan divisionaan Kaukasuksella. Mohmad Shabaanin tiedetään myös järjestäneen terroristien koulutuskeskusta Tšetšeniassa. Sieltä tiedetään todistajapuheenvuorojakin, miten Mohmad Shabaan harjoitutti terroristeja pommi-iskuihin. Muodollisesti vuosina 1996-1998 Shabaan toimi ”hyväntekeväisyyden” nimissä järjestössä Benevolence International Foundation. Järjestöllä on kiinteät yhteydet Al-Qaidaan. YK:n turvallisuusneuvosto on päätöslauseellaan 1267 kieltänyt järjestön. Järjestön perustaja on Adel bin Abdul-Jalil Batterjee ( عادل بن عبد الجليل بترجي‎). Myös ko. terroristijohtajan avustaja Umalat Magomedov (Умалат Магомедов) kuoli helmikuussa 2010 samassa yhteydessä (Tämän terroristin nuori heila Janet Abdurahmanov [Джанет Абдурахманова] on Moskovan metron itsemurhapommittja 29.3.2010).

Al-Qaidan toiminnan johtaminen siirtyi Kaukasiassa yhä enemmän Muhannadin (Муханнад) vastuulle. Hänen avukseen Al-Qaida lähetti palkkaterroristeja. Muhannadin ja Doku Umarovin – Kavkaz Centerin kyseenalaisen ”sankarin” – välillä on ollut kuitenkin vakavia jännitteitä ja valtataistelua, yhteistyö ei ole sujunut kuten Mohmad Shabaan ja hänen apulaisena Umalat Magomedovin aikana. Molemmilla puolilla terroristijoukkoa on langetettu vihaisia uhkauksia ja tuomioita keskenään. Saatanan valtakunta ei voi enää kestää!

Tänään terroristijohtaja Dokka Abu Usman (Doku Umarov) on antanut ”päätöslauselman” (Omran), joka kantaa hienoa nimeä ”Nokhchichon maakunnan puolustusvoimien rakannemuutos”. Sisältö kertoo karua kieltä saatanallisen terroristijoukon sisäisestä taistelusta: Doku Umarov kutsuu ”määräyksessään” Muhannadia ”entiseksi sotilaaksi”, jonka hän määrää saapuvaksi ”Kaukasian emiirikunnan” sharia tuomio-istuimeen. Edelleen Doku Umarov määrää mainitun alueen asevoimien lakkauttamisesta ja sotilaiden poistumisen mainituilta rintamilta. Allekirjoituksena on Амир Имарата Кавказ Докку Абу Усман (Докку Умаров) eli terroristijärjestö ”Kaukasian emiirikunnan” itsensä emiiriksi nimittämä Dokku Abu Usman (Dokku Umarov).

Tämän päivän uutinen kertoo Kaukasian terroristijärjestön sisäisestä repeytymästä. Tämän repeytymän syistä, ilmiöistä ja seurauksista saamme paljon lisätietoa lähiaikoina. Toivoa sopisi, että repeymän syynä olisi pikemmin bandiittien luontainen mahdottomuus kuin vain ulkomaisen rahoituksen siirtäminen uusiin taskuihin. Mainitussa maakunnassa on tapahtunut ko. terroristijärjestön sisäinen vallankaappaus: Hussein Gakayev (Хусейн Гакаев) valitutti itsensä emiiriksi! Myös Aslambek Vadalov (Асламбек Вадалов) ja Tarhan Gaziyev (Тархан Газиев; ryhmä kantaa nimeä "вилайят Нохчийчоь" ) kapinoivat Husseinin rinnalla Doku Umarovia vastaan. Muistettakoon, että 2. elokuuta 2010 Doku Umarov ilmoitti eroavansa ”emiirin” tehtävästä ja seuraaja olisi nimenomaisesti yksi tällä hetkellä kapinoivan ryhmän jäsenistä: Aslanbek Vadalov. Seuraavana päivänä tuli selitys, että nauha oli tekaistu. Ja vähän myöhemmin epäonnistunut vale, että nauha oli tarkoitettu vain sisäiseen käyttöön. Syylliseksi nähtiin pahamaineinen huijari Movladi Udugov (Мовлади Удугов), ”Kaukasian emiirikunnan tieto- ja analyysipalvelun johtaja” (hassuja nimiä, koska terroristit elävät paranoidisessa kuvitelmassaan). 15. elokuuta ”prikaatinkenraali” Hussein Gakayev ilmoitti, että tietyt ääriryhmät sanoutuvat irti Doku Umarovin johdosta. 12. lokakuuta Lontoossa nautiskeleva Zakajev ilmoitti sanoutuvansa irti Doku Umarovista ja liittyvänsä Hussein Gakavevin pyrkimyksiin. Tämä suuri äänekäs ilmoitus välienrikkomisesta on myös otaksuttu pyrkimykseksi siirtää ulkomaista avustusta uusien gangstereiden taskuihin.- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)